IMAGINI ȘOCANTE / TRAGEDIE RUTIERĂ! DOI COPII ȘI TREI ADULȚI AU MURIT după ce mașina a PLONJAT în canal la Cernavodă. Copilul dat dispărut, găsit pe fundul apei! UPDATE

6856
4

Articole de la același autor

Un accident rutier s-a produs, ieri, in jurul orei 17.40, la iesire din localitatea Cernavoda, in zona ecluzei Canalului Dunare-Marea Neagra. Soferul unui autoturism ar fi pierdut controlul volanului, a rupt parapeții de pe marginea drumului, după care a plonjat în gol de la câțiva zeci de metri înălțime. Autoturismul a fost înghițit într-o secundă de apă, astfel că nu au putut fi identificate nici tipul și nici marca de mașină, dar nici numărul de persoane care se aflau în autoturism în momentul producerii impactului. După trei ore de chinuri, pompierii au reușit să scoată autoturismul la suprafață.


UPDATE: În anul 2008 și 2009, lui Vadet Memet i-au fost întocmite două dosare penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 




UPDATE: Atunci când autoturismul a fost scos din apă, telefonul șoferului era funcțional și încă suna. Se pare că la celălalt capăt al firului s-ar fi aflat un văr al lui Vadet Memet, care era îngrijorat și cerea informații despre ce s-a întâmplat. 


UPDATE: În aceste momente, polițiștii rutieri încearcă să ia legătura cu autoritățile din Turcia, pentru a vedea dacă șoferul poseda permis de conducere. În baza de date din România, acesta nu figurează ca posesor de permis. 


UPDATE: 
Echipajele de scafandri au fost solicitate, în această dimineață, să intervină pentru căutarea celei de a șasea victime. 


 


UPDATE: Se pare că în Land Rover s-ar fi aflat șase persoane, nu cinci. Șoferul, Vadet Memet, de 43 de ani, se afla în autoturism cu copiii săi, Ibraim Memet, de 18 ani și Izabela Memiș, de 24 de ani, dar și cu nepoata acestuia, Mazira Memiș, de cinci ani și Andrei Cocoș, de zece ani. Facem precizarea că, la momentul scoaterii mașinii din apă, locul din dreapta față era gol, trei dintre persoane aflându-se în spate, iar fetița de cinci ani se afla în portbagaj. 


De asemenea, mama copilului de zece ani, decedat în accident, spune că ar fi vorbit cu fiul ei înainte de impact și că în mașină s-ar mai fi aflat și un alt băiețel, Ilhan Memet, copilul șoferului Vadet Memet, și care lipsește. Polițiștii au demarat o anchetă, urmând a-l căuta pe cel mic. 


"Ajungând la km 3+500 m pe un pod rutier, a părăsit partea carosabilă către dreapta sensului său de mers, a intrat în coliziune cu balustrada de protecție și a căzut de pe pod în apă. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a cinci persoane, trei adulți și doi minori (...) Autoturismul a fost scos din apă cu ajutorul unei macarale și pentru această intervenție a fost necesară blocarea DN 22 C în intervalul 20.00- 22.40, și devierea traficului prin orașul Cernavodă", au precizat polițiștii rutieri. 


Trupurile neînsuflețite au fost duse la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. 










UPDATE: Memet Vadet (43 de ani), din Constanța, se afla la volanul unui autoturism Land Rover. În mașină mai erau cu el cele două fetițe, ale sale, de 9 și respectiv 14 ani, și alți doi tineri. Din primele cercetări reiese că șoferul nu avea permis de conducere. 


Acesta ar fi murit în urma impactului, din cauza unei bare de metal ce s-a desprins din parapet, a intrat prin parbriz si s-a înfipt în abdomen. Fetele și ceilalți doi pasageri au murit înecați după ce mașina s-a scufundat pe fundul canalului, iar aceștia au rămas blocați în interior. În masină a fost găsită suma de 7.000 de euro.

UPDATE: 
Scafandrii care se află implicați în operațiunea de scoaterea a mașinii de pe fundul apei, au raportat că în interior se află cinci persoane. Trei bărbați și două fete au murit în urma accidentului.

Pentru scoaterea la suprafata a masinii au participat echipaje speciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta.




Comentează știrea

dan
20 ianuarie 2014
tragic

Un bou cu tzatze! Da' cu copiii ce-ai avut, idiotule?

floo
20 ianuarie 2014
de vina nu e numai soferu

Bun soferu cretin...viteza mare...accident....da pe autoritatile incompetente care trebuie sa pina un parapet eficient si pt tiruri ..cine'i trage la raspundere... Nu e normal sa cedeze parapetalul la viteze sub150 km la ora...in alte tari europene responsabili cu drunul ar fi deja in puscarie...si ar plati si faune enorme mostenitorilor...dar noi suntem romani..ne omoara astia cum vor...

CHIVUTA
20 ianuarie 2014
ACCIDENT

SOFERU' ERA TZIGAN TURC, PESTE, SAU CAMATAR / CA AVEA BANI MULTI LA EL SI NU ERA INCADRAT IN CAMPU' MINCII ? CICA NU AVEA PERMIS SI A MAI FOST PRINS DE POLITIE DE DOUA ORI BAUT SI FARA PERMIS . PACAT DE COPILASI, DUMNEZEU SA-I IERTE !!!

sf. dracu
20 ianuarie 2014
natura vs. gunoaie

copilasii aia saracii, cu asa parinte, n-ajungeau mai presus de el, asa ca nu vaz tragedia. multumim mama natura

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.7766 secunde