Tragedie pe litoral. Doi tineri, îngropați de vii la Costinești

839
1
Tragedie pe litoral. Doi tineri, îngropați de vii la Costinești - cazsocantlacostinesti-1430413451.jpg

Articole de la același autor

Tragedie în familia a doi tineri din Constanța. Și-au pierdut viața într-un accident teribil de muncă. Apelul de urgență a venit joi, în jurul orei 13, când un cetățean a anunțat faptul că un mal de pământ s-a prăbușit peste mai multe persoane care lucrau.

Imediat, la fața locului au ajuns și pompierii constănțeni, iar echipajele de descarcerare au început manevrele de scoatere a victimelor. Din nefericire, însă, în momentul în care au fost scoase, pentru tinerii de 27, respectiv 30 de ani a fost prea târziu.

Cei doi tineri, Florin Lepădat, de 27 de ani și Cristian Soare, de 30 de ani erau angajați ai SC Complex Tineretului SRL. Se pare că aceștia săpau un șanț pentru a ajunge la o conductă de apă, situată la aproximativ patru metri adâncime. N-au mai ajuns, pentru că malul de pământ s-a surpat peste ei, înghițindu-i de vii. Salvatorii s-au chinuit mai bine de patru ore pentru a-i scoate la suprafață. Din nefericire, a fost prea târziu. Au fost declarați decedați.

Inspectorii ITM au declanșat o anchetă pentru a stabili care sunt împrejurările în care s-a produs tragedia și cine se face vinovat. 

Comentează știrea

Andrei
1 mai 2015
Munceste de acasa!

Cautam oameni seriosi. Se lucreaza part-time. Este vorba de o Franciza Alternativa Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Minim 18 ani. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "PART-TIME" la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5284 secunde