Tragedie la Ovidiu. Strivit de zidurile unei clădiri

195
Tragedie la Ovidiu. Strivit  de zidurile unei clădiri - strivitdezidurileuniecladiri-1437319193.jpg

Articole de la același autor

Intervenție dificilă a militarilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Sâmbătă după-amiază, pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Ovidiu, pentru a salva o persoană care a fost prinsă sub o clădire. Trei autospeciale cu militari s-au deplasat imediat la locul indicat.

Oamenii legii au încercat să intervină, însă misiunea era imposibilă, deoarece victima era prinsă sub un planșeu foarte greu. Reprezentanții primăriei au adus un excavator și, cu ajutorul acestuia, plăcile de beton au fost date la o parte. Medicii SMURD au încercat să intervină, însă eforturile au fost zadarnice. Victima, un bărbat de 33 de ani, din Ovidiu, a fost declarată decedată.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că bărbatul lua cărămizi din clădirea respectivă și nu era pentru prima dată. Acesta se mai afla cu un prieten, care a sunat la 112 în momentul tragediei. Potrivit primelor informații, acesta a afectat zidul de rezistență, iar clădirea a cedat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6319 secunde