Tragedie la Lumina. Un bărbat a murit carbonizat

277
Tragedie la Lumina. Un bărbat a murit carbonizat - incendiu-1364530832.jpg
Pompierii de la ISU Dobrogea au fost sesizați, ieri noapte, cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, a izbucnit un incendiu. Militarii s-au chinuit, cu două autospeciale, aproape trei ore să stingă focul care se năpustise asupra unei magazii. Din nefericire, pompierii au găsit cadavrul unui bărbat, care murise carbonizat. Un alt bărbat, care avea arsuri pe 63% din corp, a fost găsit la fața locului. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde se află în stare gravă.

Imediat, la fața locului au ajuns și polițiștii constănțeni, care au stabilit că bărbatul găsit mort era din Brăila și avea 48 de ani. Prietenul său, care a fost transportat la spital, este Petrică I., de 38 de ani. Oamenii legii spun că cei doi erau prieteni de pahar, iar noaptea trecută s-au întâlnit pentru a purta niște discuții și a bea câteva pahare. Astfel, au ajuns în magazia unei case, deși proprietarul locuinței nu știa nimic despre acest aspect.

La un moment dat, celor doi li s-a făcut frig, așa că au decis să facă focul, după care au adormit, însă flăcările au cuprins întreaga încăpere. Bărbatul de 38 de ani s-a trezit la timp pentru a ieși afară, însă pentru prietenul lui a fost prea târziu.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împreju-rărilor în care s-a produs tragicul incident.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Martie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu la Chirnogeni
Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu în Agigea
Pagina a fost generata in 0.5182 secunde