Tragedie la Constanța! Un consilier județean PSD s-a aruncat de pe bloc

1997
3
Alertă, ieri după-amiază, pe strada Eliberării din Constanța. Un apel la 112 anunța că un bărbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc aflat în construcție, lângă sediul RATC. Martorii au solicitat intervenția militarilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", deoarece victima, Nicolae Stelian Fronescu, consilier județean PSD, a căzut într-un copac.

Pompierii, agenții Secției 4 Poliție Constanța și cadrele medicale s-au deplasat imediat la fața locului. Oamenii legii au observat că bărbatul se afla în pom, la aproximativ un metru și jumătate de sol. Militarii și criminaliștii au intervenit și au dat victima jos. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva pe Fronescu, astfel că au constatat decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu mirosea a alcool, însă autopsia va decide dacă acesta băuse înainte de a-și pune capăt zilelor.

Nu a lăsat bilet de adio

Verificările oamenilor legii au scos la iveală că nu era pentru prima dată când Fronescu vizita acel bloc. Ieri, acesta i-a cerut inginerului de șantier să îi arate un apartament situat la etajul zece, motivând că ar dori să cumpere. Acesta a intrat în imobil împreună cu inginerul și o altă persoană și, după ce a analizat apartamentul, s-a îndreptat către balcon, și-a dat jos casca de protecție și apoi s-a aruncat în gol.

Și în zilele trecute, Nicolae Stelian Fronescu a vizionat apartamente de la etajele inferioare, respectiv doi și trei. Potrivit unor surse, bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să își motiveze gestul și se pare că era în depresie de mai mult timp. Anchetatorii nu au stabilit ce l-a determinat pe Nicolae Stelian Fronescu să își încheie socotelile cu viața, deoarece nu au putut discuta cu soția sa, aceasta fiind în stare de șoc.

Nicolae Stelian Fronescu avea 48 de ani și era consilier județean. De ase-menea, el a fost și director la Direcția Piețe Târguri și Oboare. 

Mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată

Moartea omului politic Stelian Nicolae Fronescu, membru PSD Constanța și consilier județean, a zguduit colegii de partid.

"Este o mare pierdere! Încă nu îmi vine să cred! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a declarat Cristinel Dragomir, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Constanța.

v v v

Președintele ales al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu, își exprimă durerea și profundul regret față de trecerea în neființă a bunului prieten și coleg Stelian Nicolae Fronescu și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Consilier județean PSD, Stelian Nicolae Fronescu și-a dedicat ultimii ani din viață comunității constănțene, inițiativele sale fiind mereu în sprijinul cetățenilor județului Con-stanța. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

v v v

Consiliul Județean Constanța deplânge tragica dispariție a celui ce a fost Stelian Nicolae Fronescu și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Consilier județean în două mandate, Stelian Nicolae Fronescu a fost un exemplu de demnitate și omenie pentru cetățenii județului Constanța și pentru colegii săi din Consiliul Județean. Dumnezeu să-l odihnească în pace! - Biroul de Presă al CJC.

Comentează știrea

Mishu
29 iulie 2015
Un absolvent de marinarie de la...targuri & oboare...

Cum plm sa nu faca depresie , cand prostanacul avea studii marinaresti si era responsabil cu...targuri si oboare...!?! Pe cand stiri despre o saritura a gigolo-lui lui Carmen Raducu de la Casa de Sanatate...?!? Titza , de ce nu l-ai indrumat sa mearga la sindicatul lui Mihalcioiu pentru consiliere ?!?

Razvan
29 iulie 2015
Colaborare online- companie SUA

Afacerea noastra internationala cauta oameni care doresc sa lucreze de acasa pentru a ne face publicitate. Ai nevoie doar de un computer si internet. Iti faci singur programul. Poti incepe acum, gratuit si vei avea propriul site si instrumente de marketing online. Castiguri intre 1.000$-5.000$ lunar! http://www.a-razvan.ws/

wakeuptime
20 august 2015
Selectam

Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Important! Lasati mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si se poate lucra de oriunde din tara si din strainatate. Când doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] -------Perseverenta reuseste ÎNTOTDEAUNA acolo unde vointa da gres!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Vacanță sfârșită tragic,  la Neptun
Vineri, 24 Iulie 2015
Stire din Actual : TRAGEDIE ÎN ITALIA!
Pagina a fost generata in 1.2279 secunde