Tragedie la Constanța. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de ambulanță

673
4
Tragedie la Constanța. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de ambulanță - acc-1455220480.jpg

Articole recomandate

Un grav accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 19.00, la ieșirea din municipiul Constanța spre Ovidiu. 


Un bărbat care traversa neregulamentar un bulevard, la intrarea în Constanța, a fost lovit de o ambulanță al cărei șofer nu l-a mai putut evita. În ciuda eforturilor de resuscitare, victima nu a mai putut fi salvată.


 Ce spun oamenii legii


În data de 11.02.2016, în jurul orelor 19:00, G. M. ( barbat, 64 ani ) a condus o ambulanță , pe bld. Tomis, pe banda 2, dinspre str. Dumbrăveni către bld. Aurel Vlaicu și ajungând în dreptul magazinului Dedeman a surprins și accidentat mortal pe Ș. G. ( barbat, 81 ani ) care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto.

Ambulanța se deplasa în regim normal, se întorcea de la o intervenție fara semnale acustice sau luminoase in functiune și nu transporta niciun pacient. 





Comentează știrea

Mos Ion
12 februarie 2016
Si care este tragedia ?

Aici nu este nici o tragedie , este un alt caz de traversare sinucigasa !

mos roata
12 februarie 2016
tragedia e..

zona nu este deloc luminata..nu exista nici un stalp de iluminat..nici un bec..bezana totala.. desi e prelungirea bd-ului Tomis care leaga cartierul Palazu mare de Tomis nord..deci teoretic un drum in localitate. In plus statia pt linia 3 sau microbuz de Ovidiu este vizavi de Dedeman si daca vrei sa iei traseul spre Ovidiu nu exista nici o trecere de pieteni pana la Carefour. adica la peste 500m de locul accidentului (deci faci 1km sa iei traseul). la 3-4 luni acolo moare cineva care incearca sa traverseze si autoritatile nu iau nici o sa masura sa asigure iluminatul public si o trecere de pietoni.

unu
12 februarie 2016
tragedia e ..

Ce reflexe poate sa mai aiba un sofer de 64 de ani pe o ambulanta care se deplaseaza la interventii ? Care este viteza legala permisa in acea zona ? Ce viteza de deplasare avea acea ambulanta (in regim normal de deplasare fara semnale acustice luminoase) - judecand dupa rezultatul avariei ambulantei ? Batranul este vinovat - a gresit si a platit cu viata dar ambulanta si soferul acesteia nu au nimic sa isi reproseze ?

Răspuns la: tragedia e..
Adăugat de : mos roata, 12 februarie 2016
zona nu este deloc luminata..nu exista nici un stalp de iluminat..nici un bec..bezana totala.. desi e prelungirea bd-ului Tomis care leaga cartierul...
mBohTplOXzNMQocDwom
3 mai 2016
ydrXeTuSPIlHxaWJiwb

1MGpBX xrxfzkcqiaob, [url=http://uevczofyucak.com/]uevczofyucak[/url], [link=http://fjmggxwhwbme.com/]fjmggxwhwbme[/link], http://jurtzgcxfvsw.com/

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : ACCIDENT LA CONSTANȚA. O VICTIMĂ!
Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident în intersecție  la Trocadero
Pagina a fost generata in 0.5447 secunde