Tragedie în portul Constanța: un docher a murit strivit între două nave

541
1
Tragedie în portul Constanța: un docher a murit strivit între două nave - tragedieportulconstantadocherstr-1408639544.jpg

Articole de la același autor

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 55 de ani, care lucra ca docher în portul Constanța: a murit strivit între două ambarcațiuni. Nefericitul incident s-a petrecut ieri dimineață, iar polițiștii și inspectorii de muncă efectuează cercetări pentru a stabili dacă tragica moarte a fost conse-cința unei greșeli sau un accident.

Potrivit anchetatorilor, victima, Neculae Crudu, de 55 de ani, din localitatea Topraisar, lucra ca docher în cadrul firmei K - Mark Avantaje din data de 23 iulie, pentru o perioadă determinată, de trei luni. Ieri dimineață, în jurul orei 8,30, acesta participa la operațiunile de încărcare cu cereale a navei "Happy Succes", sub pavilion Panama, aflată în dana 54.

"Din primele cercetări, s-a stabilit că o barjă fusese descărcată și au fost executate manevrele pentru repoziționarea celei de a doua barje, pentru încărcarea cerealelor pe navă. În acest timp, docherul a coborât de pe navă pe barjă, pe o scară de pisică, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut între ambarcațiuni", a precizat, pentru "Cuget Liber", Marian Becheanu, inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța. Colegii, îngroziți, au asistat neputincioși la incident. Au cerut ajutorul autorităților, iar la fața locului au ajuns scafandri militari din cadrul Inspec-toratului pentru Situații de Urgență. După două ore de căutări, aceștia au scos la suprafața trupul neînsuflețit al docherului. Cadavrul a fost găsit la 14 metri adâncime, sub o barjă.

Cadavrul a fost dus la morgă, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauza decesului. Oamenii legii au demarat cercetări, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul și mai ales de ce a coborât docherul pe barjă înainte de încheierea manevrei de repoziționare. 

Comentează știrea

catalin
23 august 2014
cond

CONSULTANTA JURIDICA DE SPECIALITATE IN VEDEREA OBTINERII DAUNELOR URMARE A ACCIDENTELOR RUTIERE SI DE MUNCA TEL. 0767751836

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 August 2014
Stire din Eveniment : Turist mort în stațiunea Neptun
Vineri, 22 August 2014
Stire din Sport : Mama lui Bercea Mondial a murit
Miercuri, 20 August 2014
Stire din Economie : A murit primul capitalist român
Pagina a fost generata in 0.8244 secunde