TRAGEDIE DUPĂ TRAGEDIE. DOI MORȚI ȘI TREI RĂNIȚI, ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER

290
TRAGEDIE DUPĂ TRAGEDIE. DOI MORȚI ȘI TREI RĂNIȚI, ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER - 189562-1469949435.jpg

Articole recomandate

Două persoane au murit, iar trei au fost grav rănite, în urma unui accident petrecut, duminică dimineață, în afara localității vrâncene Obrejița, după ce o mașină a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit puternic de alt autovehicul. 


Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme, un Audi cu numere de Ilfov, în care se aflau cinci persoane și un Volkswagen înmatriculat în Vrancea, în care era doar șoferul, scrie News.ro.


Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, accidentul s-a produs, conform primelor cercetări, după ce una dintre mașini a pătruns pe contrasens.

În urma impactului deosebit de violent dintre cele două mașini, două persoane au decedat, iar trei au fost grav rănite, persoanele decedate fiind din autoturismul Audi.

Una dintre victime a rămas încarcerată într-una dintre mașini, fiind necesară intervenția echipajului de la descarcerare al ISU Vrancea.

La ora transmiterii acestei știri, circulația pe DN 2 E 85, în afara localității Obrejița, se desfășoară îngreunat.

La accidentul de la Obrejița au fost mobilizate un echipaj SMURD Vrancea, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD de la ISU Buzău și trei ambulanțe de la Vrancea, precum și polițiști din județul Vrancea, care fac încă cercetări la fața locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3379 secunde