Tragedie cumplită în Tomis Nord! Copilul a murit, părinții s-au spânzurat

1839
4

Articole de la același autor

Durere fără margini pentru rudele unei familii din Constanța, care a decis  să își încheie socotelile  cu viața după ce copilul lor,  de numai 9 ani, a murit  în urma unei boli incurabile. 


De o imagine de coșmar au avut parte pompierii, ieri, după ce au spart ușa unui apartament, situat pe bulevardul Tomis. Un bărbat era spânzurat în bucătăria locuinței, iar o femeie și un copil erau întinși pe patul din sufragerie, fără suflare. Militarii au solicitat imediat intervenția medicilor, care au ajuns în scurt timp, însă eforturile lor au fost zadarnice. 


Nicușor Corneliu, de 47 de ani, Vanghelița, de 46 de ani, și Cristian Dimitris Aravă, de 9 ani, nu mai aveau semne vitale, fiind morți de câteva ore bune. La vederea imaginii de coșmar, rudele familiei au început să urle de durere. 


Cu ultimele puteri, plângând în hohote, acestea se întrebau cum a fost posibilă tragedia. Zona a fost imediat împânzită de criminaliști, dar și de jandarmi. Oamenii legii au demarat imediat o anchetă, pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc nenorocirea. 


La prima vedere, anchetatorii au crezut că se confruntă cu o crimă urmată de sinucidere, însă ancheta și-a schimbat cursul imediat. 


"Efectuăm cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment. Da, locuiau aici. În acest moment, nu sunt suspiciuni cu privire la crimă, dar ancheta este condusă de un procuror. Rude ale familiei au sunat pentru că nu mai puteau lua legătura cu familia de câteva zile", a declarat Mircea Vizitiu, adjunctul IPJ Constanța. 


"Am hotărât să plecăm într-o altă lume" 
Anchetatorii au găsit în locuință două caiete și au aflat din înscrisuri că băiatul avea o tumoare la cap, iar părinții nu au putut accepta pierderea lui. Aceștia au fost cu cel mic în mai multe țări pentru a-l trata, însă boala a fost prea cruntă. Dragostea pentru copil i-a determinat să se omoare și să rămână împreună într-o altă lume.


"Mama prezenta un șanț de spânzurare. Probabil că s-a spânzurat și ar fi fost, se pare, ajutată de soț să își pună capăt zilelor. Acesta ar fi așezat-o apoi pe canapea lângă copil. Bărbatul a fost găsit în bucătărie, spânzurat cu un cablu electric de un cui din tavan. De asemenea, în locuință a fost găsit un carnețel cu programul de administrare a medicamentelor necesare copi-lului. Ultima notare datează din seara de 2 noiembrie, de la ora 23.30. 


Într-o altă cameră din locuință, a fost descoperit un caiețel în care erau scrise 13 pagini, cel mai probabil de către mamă și de către tată. Din primele date, se pare că au explicat acolo că nu mai pot suporta boala copilului, că au hotărât să plece într-o altă lume. Acesta ar fi contextul în care s-a petrecut probabil suicidul celor doi. 


Nu știm la acest moment ce s-a întâmplat cu băiatul. Luăm în calcul varianta ca el să fi murit din cauza bolii, dar nicio ipoteză nu este exclusă. Pe trupul copilului nu s-au găsit urme de violență", a declarat pro-curorul Zafer Sadâc, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 


"Universul nostru" 
Pe unul din carnețele, părinții au scris, în dimineața de 3 noiembrie, în jurul orei 05.00, că cel mic s-a liniștit și a plecat printre îngeri. Ulterior cei doi și-au pus capăt zilelor. Pe caiet era menționat, cu un scris tremurat că cel mic este "Universul nostru" și viața fără el nu mai are nicio valoare. 


Trupurile neînsuflețite au fost transportate la morga Cimitirului Central, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. De asemenea, anchetatorii urmează să afle și orele la care au murit cele trei victime. 


Comentează știrea

zoro
5 noiembrie 2015
Dumnezeu sa-i ierte !

Fără cuvinte, o tragedie cumplită și o durere pe care numai un parinte o poate simți. Îi înțeleg și asta mă cutremura. Acum când am citit ce s-a întâmplat, m-am cutremurat și mai tare. Sper să fie împreună așa cum au sperat și le doresc.

Dorel
5 noiembrie 2015
incredibil !

Așa ceva nu fac decât cei care fac parte din secte religioase.

Corina
5 noiembrie 2015
Dumnezeu sa-i ierte !

Nu vorbi in necunostinta de cauza.

Răspuns la: incredibil !
Adăugat de : Dorel, 5 noiembrie 2015
Așa ceva nu fac decât cei care fac parte din secte religioase.
@Dorel
5 noiembrie 2015
Dorele, tu esti ala care strica tot ?

Am vazut deseori la tv pe Dorel nebunaticul care strica tot si face autostrazi din marmelada. Tu gandesti ca acesti parinti au dat dovada de lasitate ? BNu ! Au aplelat la sacrificiul suprem chiar impotriva invatamintelor religioase si ale lui Dumnezeu, care interzice suicidul dar nu-l poate opri. Asa au gandit ei, sa mearga langa copil pe lumea cealalta sa nu-i fie frica si sa-l ajute acolo sus in ceruri. Dumnezeule iarta-i si du-i in Rai pentru ca acolo este locul lor. L-au iubit prea mult si nu l-au putut ajuta deloc. Cum e draga societate civila ? Aici sunt banii dvs., banii de asigurari medicale ! Copilul a murit din nepasarea autoritatilor care trebuia sa dea familiei sprijinul de 40.000 euro , poate si mai mult si-i daruiau viata acestui copil. Dar de ce sa nu fure ei banii din sanatate, daca totul este posibil ? Si tinerii morti in clubul Colectiv puteau scapa daca si numai daca nu exista jigodismul si hotia ordinara a autoritatilor statale romanesti. Romania, o tara scapata de sub controlul poporului !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0229 secunde