Tragedie aviatică în România. Opt morți după ce un elicopter militar s-a prăbușit

2733
1
Tragedie aviatică în România. Opt morți după ce un elicopter militar s-a prăbușit - tragedieaviatica-1416593045.jpg
Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbușit, vineri dimineață, la limita dintre județele Sibiu și Mureș, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit și doi au fost răniți în accident. La locul prăbușirii elicopterului s-au deplasat miniștrii Gabriel Oprea și Mircea Dușa. Locul accidentului a fost împânzit de anchetatori, fiind permis accesul doar membrilor echipelor de investigație. Din elicopterul prăbușit se vedeau doar câteva resturi de fiare și un morman de cenușă care fumega.

Ambii răniți în accidentul aviatic de la Sibiu au fost transportați de la UPU Târgu Mureș la Spitalul de Arși din București, cu un avion medical Spartan.

Miniștrii Gabriel Oprea și Mircea Dușa au ajuns cu un elicopter, în jurul orei 15.00, la UPU Târgu Mureș, venind de la locul accidentului aviatic produs în județul Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a spus că cei doi militari răniți sunt încadrați la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii, refuzând să ofere detalii despre identitatea lor. Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a declarat că elicopterul efectua un exercițiu militar și că, în momentul producerii incidentului, acesta se întorcea la Poligonul Cincu.

"Oamenii din sat vorbesc că elicopterul s-a învârtit razant, de vreo două ori, deasupra satului. Era în derivă. După aceea s-ar fi în-dreptat către Iacobeni, oamenii din sat au plecat în căutarea locului, s-au mobilizat. O grămadă de ambulanțe și de mașini de pompieri au trecut de asemenea prin sat în căutarea locului", povestește Marius Dudaș, secretarul comunei Laslea, de care aparține satul Mălâncrav.

Comentează știrea

10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events
16 martie 2015
10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events

These striking canvas marquees are architecturally stunning. 10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events http://www.partytentforsale.com/10m-40m-width-luxury-two-floors-tent-events.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Fun : Planuri mari cu soția
Pagina a fost generata in 1.5386 secunde