Video Tragedia din COLECTIV. Imagini VIDEO în premieră! Scenele de groază, surprinse de camerele de supraveghere

1078

Articole recomandate

România TV a obținut, în exclusivitate, primele imagini din Clubul Colectiv, după incendiul în urma căruia 63 de persoane și-au pierdut viața.



Anchetatorii au descoperit la fața locului șapte tuburi de artificii și materiale pirotehnice. În zona containerului unde au rămas blocați oamenii care au încercat să iasă din club au fost descoperite telefoane și haine, iar pe podea, scaune și mese răsturnate, sticle sparte și bunuri personale abandonate.

Accesul la una dintre uși este obstrucționat de mai multe boxe audio. Ușile sunt legate cu un lanț blocat cu o bară de fier. Tot pe scenă au găsit bandă adezivă și panoul de comandă pentru elementele pirotehnice, scrie romaniatv.net







De asemenea, Dana Grecu a difuzat, în emisiunea "La ordinea zilei", imaginile surprinse de camerele de supraveghere din clubul Colectiv, în noaptea tragediei. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstrează că totul a durat mai puțin de două minute.

În imagini se vede cum tinerii se îndepărtează de coloana cuprinsă de flăcări și cum încep să cadă bucăți din tavan. Acesta este momentul în care toți intră în panică și dau năvală spre singura ușă închisă, scrie antena3.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2097 secunde