Tragedia din Colectiv. Ce spun procurorii, după primele verificări

326
Tragedia din Colectiv. Ce spun procurorii, după primele verificări - img0895aa6d3ca6d8-1446312017.jpg

Articole de la același autor

Procurorii care se ocupă de ancheta de la clubul Colectiv au efectuat astăzi o serie de verificări în incinta localului.

"În continuarea cercetărilor în cauza privind incendiul produs în Clubul Colectiv din București, soldat cu decesul mai multor persoane și vătămarea corporală a altora, în cursul zilei deastăzi, 31.10.2015, s-a efectuat prima parte a cercetării la fața locului de către o echipă constituită din reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția de Investigații Criminale, Institutul Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, Serviciul Criminalistic din cadrul DGPMB, alături de specialiști din cadrul Institutului Național de Expertiză Criminalistică și INSEMEX Petroșani.

În cadrul activităților desfășurate au fost ridicate mijloace materiale de probă ce urmează să fie folosite pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul din data de 30.10.2015.

Au fost realizate activități de examinare și identificare a persoanelor decedate la INML, până în acest moment existând date cu privire la identitatea a 21 de persoane din cele 26 transportate la INML.

Au fost verificate persoanele internate în unitățile spitalicești, stabilindu-se care dintre acestea pot fi audiate.

Totodată, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul DGPMB – Serviciul de Investigare a Criminalității Economico - Financiare au fost verificate activitățile comerciale desfășurate în incinta clubului unde a avut loc evenimentul.

Mâine, 01.11.2015, vor fi continuate activitățile de cercetare la fața locului și de identificare a persoanelor decedate și vor fi efectuate autopsiile medico-legale dispuse de procuror.

În paralel vor fi audiate persoane care ar putea avea cunoștință despre împrejurările și modul în care a avut loc evenimentul",se arată în comunicatul remis de Parchetul General. "

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.933 secunde