Tragedia de la restaurantul "Beirut", anchetată de un expert în explozii

475
2

Articole de la același autor

La aproape opt luni de la tragedia care a curmat viața a trei tinere, care au ars de vii în incendiul care a mistuit restaurantul Beirut din centrul municipiului Constanța, ancheta oamenilor legii este încă în desfășurare. Ieri, locul tragediei a fost inspectat de un expert în explozii.

Ieri dimineață, oamenii legii au desigilat restaurantul Beirut, locul unde, în noaptea de 5 spre 6 aprilie, o seară de voie bună s-a transformat într-un coșmar, ce a dus la moartea a trei tinere. Polițiști, pompieri și procurori au pătruns din nou în interior, la aproape opt luni de la data tragediei, pentru a realiza o nouă expertiză. Din surse apropiate anchetei, împreună cu anchetatorii la fața locului a sosit, ieri, și un expert în explozii de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Anti-explozivă. Împreună cu acesta, oamenii legii au realizat noi măsurători, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în noaptea de groază.

De altfel, se impune menționat că, la începutul lunii, Mariana Sarkany, mama tinerei cântărețe Nicoleta Cengher, care a pierit în incendiu, a contestat expertiza medico-legală și a solicitat refacerea acesteia, de către specialiștii Institutului de Medicină Legală.

Până în prezent, anchetatorii de la nivelul Parchetului General au anunțat că cercetează două persoane pentru modificări făcute în interiorul restaurantului: pe George Karam, patronul localului Beirut, și pe Pavel Constantin, patronul firmei care a făcut lucrările de modificare și care ar fi dus la afectarea structurii de rezistență.

Eveniment de comemorare

Familiile îndurerate au anunțat că intenționează să organizeze, la sfârșitul anului, un eveniment de comemorare a celor trei tinere care au ars de vii, Nicoleta Vasilițeanu (23 de ani, Constanța), Mihaela Tucă (24 de ani - Miky), dansatoare, și Nicoleta Cengher (22 de ani, din Costinești), cântăreață. Evenimentul va avea loc pe 28 decembrie, ora 14,00, în fața Casei de Cultură din Mangalia. 

Comentează știrea

Castiga bani lucrand de acasa
28 noiembrie 2014
Castiga bani lucrand de acasa

Nu-ti ajunge salariul? Nu ai bani suficientii? Vrei sa mai castigi bani suplimentari lucrand cateva ore acasa in fata calculatorului? Daca esti o persoana serioasa, hotarata si perseverenta trimite textul: "mai mult" pe adresa de mail: [email protected]

MARIA
7 ianuarie 2015
angajare

AriaStudio angajează legal,cu contract de munca , modele cu sau fără experiență și vârsta minimă de 18 ani. AriaStudio îți asigură: COMFORTUL de care ai nevoie pentru a atinge cele mai înalte performanțe în acest business. Alătură-te nouă, într-o locație discreta, amenajata cu bun gust .Studioul nostru este situat in centrul Constantei,pe Bulevardul Tomis. PERFORMANȚĂ, datorită echipamentelor de ultimă generație de care dispunem și cu ajutorul cărora se lucrează la un inalt nivel. Calitate video și audio HD. Suntem singurul studio de videochat din Constanta ce iti respecta intimitatatea,intreaga echipa fiind formata din personal feminin. Oferim Comision intre 50-70% plus bonusuri lunare in functie de performanta. Colaboram si cu modele ce doresc sa lucreze de acasa. [email protected] www.ariastudio.ro MARIA-0721133353

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Știți cum să preveniți un incendiu?
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Miss 2014 și sora sa, ucise!
Pagina a fost generata in 0.6054 secunde