Restricții pentru construcția pasarelelor

Traficul va fi paralizat în nordul Constanței. Două zile nu se va circula prin Mamaia

8225
18

Articole de la același autor

Începând din această săptămână vor începe lucrările pentru pasarelele pietonale din stațiunea Mamaia. Data limită de finalizare 
a proiectului este 15 mai. Pe parcursul instalării celor trei pasarele, în perioade diferite, traficul rutier va fi închis total circulației, astfel că nordul Constanței va fi, practic, izolat. 


Timp de două zile, stațiunea Mamaia va fi, practic, paralizată. Traficul rutier va fi închis total circulației rutiere, astfel că șoferii care își doresc să meargă către Năvodari vor trebui să folosească ruta ocolitoare. Acest lucru se va întâmpla din cauza construcției celor trei pasarele pietonale, care vor începe în această săptămână. 
"Urmează să se demareze un proiect care va dura aproximativ o lună de zile pentru amplasarea a trei pasarele pietonale, una în dreptul Satului de Vacanță, una la Cazino și una în dreptul hotelului Rex. În momentul în care se vor începe lucrările, ele se vor desfășura pe mai multe etape. Una dintre ele, care va fi spre sfârșitul lucrărilor, va presupune restricționarea completă a traficului rutier în toată stațiunea Mamaia", a precizat, pentru Cuget Liber, inspectorul principal Marius Ghiță, împuternicit șef Birou Rutier Constanța. 


Trafic deviat în dreptul Satului de Vacanță 
Prima pasarelă pietonală va fi construită în Satul de Vacanță, acolo unde, în prezent, există o trecere pentru pietoni semafori-zată. Pe timpul construcției, traficul va fi deviat. 
"Pentru amplasarea pasarelei pietonale de la Satul de Vacanță, traficul rutier va fi deviat prin spate, pe la hotelurile Lotus, Del Mar și se va ieși prin parcările de la telegondolă sau de la Aqua Magic, ori direct în sensul giratoriu de la hotelul Meridian", spune polițistul. 


Stațiunea Mamaia, închisă două zile 
Pentru celelalte două pasarele, în momentul în care se va trece la construcția acestora, traficul rutier va fi închis total circulației rutiere. 
"Nu se va putea circula în stațiunea Mamaia câte o zi pentru fiecare pasarelă, deci două zile. Deocamdată nu s-a stabilit ziua închiderii drumului, acest aspect se va stabili cu câteva zile înainte. Vom anunța în timp util, astfel că cei care circulă către Năvodari să știe că traseul pe care îl vor urma va fi DN 2A - Constanța - Ovidiu, DN 22 - Ovidiu - Lumina, DJ 226 - Lumina - Năvodari", afirmă inspec-torul principal. 


Șoferi întorși din drum 
În zilele în care se vor instala pasarelele pietonale pentru Cazino și Rex, mai multe echipaje de la Poliția Locală vor fi prezente în zonă și vor dirija traficul, adică îi vor întoarce pe șoferi din drum.
"În toată această perioadă vor fi panouri de informare: unele la ieșirea din localitatea Năvodari către Constanța și unele în municipiu. Aceste pasarele pietonale sunt pentru a asigura flux continuu de circulație în zona respectivă, atât pentru șo-feri cât și pentru pietoni. Din moment ce se amplasează o pasarelă pietonală se desființează trecerea pentru pietoni", povestește omul legii.


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gigi Duru
24 martie 2014
Nordul Constantei

Nu stiam ca statiunea Mamaia a devenit un cartier al orasului Constanta. Incet incet vei ajunge sa o depasesti in idiotenii pe d-na Bozintan.

D-nului Inspector princ. GHITA MARIUS de la Politia RUTIERA
24 martie 2014
RUTA OCOLITOARE ?

INAINTE SA DEVIATI TRAFICUL SPRE NAVODARI PRIN OVIDIU, LUMINA SI D.J.226 LUATI MASURI DE AMENDARE A PRIMARIEI NAVODARI CARE DE O SAPTAMANA A FACUT ZECI DE GROPI IN ASFALT PE DJ226 (B-dul Navodari) SI NU LE-A MAI ASFALTAT SI NE RUPEM MASINILE IN ELE. ACESTE GROPI SUNT UN PERICOL PT. SIGURANTA TRAFICULUI RUTIER !

un curios
24 martie 2014
ce tâmpiți

Ce porcărie, nimeni nu se v-a urca pe așa ceva. Zece luni pe an nimeni nu trece pe acolo. Cum să arunci banii pe astfel de idioțenii?! A, am uitat, nu sunt banii lui, sunt ai noștri. Și el se pișe pe noi de mult...

constantean
24 martie 2014
curios dar cam prostut

In primul rand sunt bani europeni si in al doilea rand este o masura care sa fluidizeze traficul in sezonul estival pentru ca sunt blocaje din pricina trecerilor de pietoni. Trecerile de pietoni vor fi desfiintate si pietonii vor fi obligati sa foloseasca pasarelele. Apropo, idiotenile astea sunt folosite peste tot in orasele mari din lume, dar tu nu ai iesit niciodata din cotetul basist.

Răspuns la: ce tâmpiți
Adăugat de : un curios, 24 martie 2014
Ce porcărie, nimeni nu se v-a urca pe așa ceva. Zece luni pe an nimeni nu trece pe acolo. Cum să arunci banii pe astfel de idioțenii?! A, am...
orasul mamaia
24 martie 2014
hsvc

Gigel, ne zici si noua, asa de curiozitate, in ce oras esti si cand ai iesit ultima oara di casa ?

soase
24 martie 2014
romania de cacat

cretinilor cum dracu sa inchideti circulatia prin mamaia, deviati circulatia in dreptul fiecarui punct de lucru...

alex
24 martie 2014
pasarela

Hai sa nu ne mai.... Erau necesare aceste pasarele si in plus arata frumos.

un curios
24 martie 2014
se vede că ești deștept nu te forța

Și banii europeni sunt banii noștri. Spune tu unde ai văzut așa ceva ca să ne deșteptăm și noi. Dacă și la Mamaia e coteț băsist...

Răspuns la: curios dar cam prostut
Adăugat de : constantean, 24 martie 2014
In primul rand sunt bani europeni si in al doilea rand este o masura care sa fluidizeze traficul in sezonul estival pentru ca sunt blocaje din...
un cetățean
24 martie 2014
rușine

Ai văzut ce mizerie este pe faleză la Cazinoul din Constanța. Asta îi place lui Mazăre. Mizeria!

Loredana
24 martie 2014
Si eu ce fac?

Muncesc intr-un hotel din Nordul Mamaiei, presupun ca in dreptul hotelului Rex se construieste o pasarela dar hotelul meu este dupa Rex. Eu (si colegele mele) trebuie sa o luam prin Ovidiu, Navodari etc ca sa ajungem la munca? Nu sunt destule masini sa ne aduca pe toti la munca. Suntem destui care depindem de transportul in comun si chiar si pentru 2 zile, nu mi se pare normal sa ocolesc o atat de mult, cand foarte bine se poate devia circulatia, macar pentru transportul in comun, pe aleile dintre hoteluri.

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.496 secunde