Traficul de etnobotanice, în vizorul Poliției Române

146
1
Traficul de etnobotanice, în vizorul Poliției Române - traficetnobotanice-1432474349.jpg

Articole de la același autor

Sute de percheziții au fost efectuate, în ultimele două săptămâni, de polițiști pentru destructurarea grupărilor de traficanți de droguri. Trăgând linie, reprezentanții Poliției Române anunță o captură considerabilă: un kilogram de cannabis, 115 grame de heroină, aproape 100 de comprimate, peste trei kilograme de etnobotanice, peste 48.000 de euro, peste 42.000 de lei și 90.000 de forinți, dispozitive informatice și materiale pirotehnice.

Una dintre acțiuni a fost coordonată de polițiștii din Constanța, care au efectuat nouă percheziții în Constanța, Ovidiu și Valu lui Traian. Membrii grupării infracționale, șapte la număr, sunt suspectați că în perioada 2014 - 2015 au pus în vânzare droguri de risc și etnobotanice. Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au găsit o instalație pentru cultivarea cannabisului și trei kilograme de etnobotanice. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3656 secunde