Trafic cu droguri și xanax, în centrul Constanței. 26 de indivizi, reținuți

850
2
În urmă cu două zile, procurorii DIICOT Constanța, împreună cu ofițeri BCCO, au efectuat un număr de 20 de percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea a trei grupuri infracționale organizate specializate în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu.


În cauză există suspiciunea că, începând cu anul 2015, pe raza județului Constanța, trei grupuri de persoane au creat rețele de distribuție a substanțelor cu proprietăți psihoactive, etnobotanice și a drogurilor de risc, cannabis, către numeroase persoane, în special tineri.


Cu ocazia percheziților efectuate în cauză au fost identificate și ridicate o cultură indoor de cannabis, droguri de risc (cannabis, Xanax), aproximativ 1.300 grame substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive, dispozitive de preparare, porționare și ambalare a dozelor de droguri, precum și sume de bani în valoare totală de peste 75.600 lei.


Pe baza probatoriului administrat în cauză, procurorii DIICOT Constanța au dispus reținerea a 26 de inculpați ce urmează a fi prezentați Tribunalului Constanța, cu propunerea de a se lua împotriva acestora măsura preventivă a arestării.


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea s-a efectuat cu sprijinul IPJ Constanța - Serviciul de Acțiuni Speciale și Serviciul Criminalistic, precum și a Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanța.


Comentează știrea

Domnule Fagadau
13 aprilie 2017
Dragi tovarasi si nas Floreo

Din cate vad eu in poze si din cate am citit in text procurorii DIICOT au facut perchezitii la niste oameni "sarmani".Daca acesti traficanti de droguri sunt sarmani inseamna ca ei primesc ajutoare sociale de la Primaria Constanta sau de la stat,conform legilor pesediste si hotararilor de consiliu mazariste.Vreau sa stiu si eu cate persoane fac trafic de droguri dar primesc ajutoare sociale in acelasi timp.Vreau sa stiu cate persoane au primit ajutor de somaj,ajutor la incalzire,etc.Vreau sa stiu cate persoane au primit alte pomeni de la stat,de la noi sau de la primarie.Sumele astea rezultate din trafic de droguri se confisca ? Indraznesc sa va cer prea mult ? V-am suparat cu ceva ? Are cineva curajul sa-l intrebe pe Fagadau ? Va deranjez prea mult ? Parca aud:drepturile omului,drepturile omului,curiosule.

Sandu
13 aprilie 2017
Smekereala

Mai avocat florin eugen/nu mai face pe grozavul cand stii ca esti 'asistat social'

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8313 secunde