Tineri și minori din Constanța, implicați în tâlhării și furturi

354
Tineri și minori din Constanța, implicați în tâlhării și furturi - tineri-1495558717.jpg
Polițiștii din Cumpăna, ca urmare a cercetărilor făcute în cazul comiterii unei tâlhării, îl acuză pe un tânăr de 22 de ani de comiterea faptei. 


Potrivit oamenilor legii, Mihai Nokolaos Irimencu ar fi amenințat un alt bărbat, o cunoștință de-a sa, pentru a-i da suma de 1.000 de lei. După ce a fost refuzat, tânărul l-a blocat pe bărbat cu mașina în trafic și i-a furat 300 de lei. Mihai Nokolaos a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în urmă cu două zile, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 


De asemenea, trei minori sunt cercetați după comiterea unui furt, pe raza localității Hârșova. Aslan Ibo, Rente Genghis și Erol Albaș, cu vârste de 13 și 16 ani, sunt cunoscuți de oamenii legii după ce au mai comis alte furturi. În data de 19 mai, cei trei minori au profitat de neatenția unei vânzătoare și au furat suma de 500 de lei dintr-un magazin alimentar. Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8449 secunde