Tineri prinși de jandarmi cu prafuri și "iarbă", în Vama Veche

249
Tineri prinși de jandarmi cu prafuri și
=Jandarmii au surprins în Vama Veche două persoane care aveau asupra lor joint-uri, un grinder metalic în interiorul căruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric, un plic autosigilant ce conținea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, o folie de plastic ce conținea praf de culoare albă, un plic autosigilant cu o pulbere albă sub forma de cristale și o pipă metalică.


Vineri dimineață, ora 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța care se afla în misiune de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Vama Veche, a observat în apropierea unui local, doi tineri agitați care la vederea jandarmilor au aruncat pe jos țigaretele (joint-urile), au făcut la stanga-mprejur și au mărit ritmul de mers. 


Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al bagajelor. Cei în cauză, doi bărbați de 24 ani și 30 ani, au declarat că substanțele sunt halucinogene, pentru consumul personal. Grinderul, cutia, folile, pliculețele autosigilante, pipa și țigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4623 secunde