Tineri din Constanța, prinși cu droguri la Gară și ICIL

390
Tineri din Constanța, prinși cu droguri la Gară și ICIL - droguri-1456156983.jpg
Timp de două zile, pe 20 și 21 februarie, jandarmii din Constanța au ieșit la vânătoare de persoane certate cu legea, acționând în mai multe zone din Constanța.

Aflați în timpul misiunii, oamenii legii au surprins cinci persoane care aveau asupra lor droguri, mai exact "34 pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde". Astfel, jandarmii Grupării Mobile Constanța, care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în Constanța, au surprins în zona Gării și la ICIL, cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, care-și confecționau țigarete artificiale, denumite popular jointuri. În urma controlului amănunțit, jandarmii au mai găsit asupra lor și 34 de pliculețe cu "substanță vegetală de culoare verde".

Pachețelele autosigilante găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, pentru faptele lor, cei cinci vor da cu subsem-natul în fața anchetatorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Februarie 2016
Stire din Eveniment : TRAFIC CU DROGURI, PRIN CURIERAT
Pagina a fost generata in 1.0095 secunde