Tineri din Constanța, căutați de polițiști și familii

329
Tineri din Constanța,  căutați de polițiști și familii - disparuti-1487006392.jpg
Polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la dispariția a doi tineri din localitățile Ovidiu și Cochirleni. Mihai Cojocaru, în vârstă de 17 ani, din Cochirleni, a plecat în data de 9 februarie de acasă și nu s-a mai întors. Băiatul are 1.60 metri înălțime, 45 de kilograme greutate, păr șaten tuns scurt și ochi verzi. La data plecării era îmbrăcat cu hanorac de culoare neagră, pantaloni sport de culoare neagră și pantofi sport de culoare neagră.

De asemenea, Alexandru Grigore, în vârstă de 20 de ani, din orașul Ovidiu, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat tot în data de 9 februarie și nu s-a mai întors. Alexandru are 1.70 metri înălțime, 85 kilograme, păr șaten tuns scurt și ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcat cu geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni sport cu impremeu de camuflaj și ghete din piele întoarsă de culoare kaki. Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Poliția orașului Ovidiu sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : POLIȚIA ÎL CAUTĂ. L-AȚI VĂZUT?
Pagina a fost generata in 1.243 secunde