Țigări de contrabandă, descoperite într-un camion cu legume și fructe, la Constanța

509
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat, vineri, un cetățean român care transporta aproximativ 40.000 țigarete de contrabandă în vederea comercializării într-un târg de legume și fructe. 


Șoferul, în vârstă de 39 de ani, a fost oprit în trafic, pe raza municipiului Constanța, în timp ce conducea un camion despre care polițiștii dețineau informații că transporta țigări de contrabandă. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire, 23 tone cartofi și 3 tone de porumb, în vederea comercializării într-un târg de legume de pe raza municipiului Constanța. 


Polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra mijlocului de transport și au descoperit, ascunse în cabina camionului, 1.960 pachete de țigări, marca Rothmans, cu timbru fiscal de Ucraina. 


Șoferul a declarat că a achiziționat țigările din localitatea de domiciliu de la persoane necunoscute și intenționa să le comercializeze în târg. 


În urma celor constatate, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 19.600 lei, iar ansamblul format din camionul Scania și remorca marca Schwarzmuller, în valoare de 15.000 euro, a fost indisponibilizat. 


Bărbatul este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă - deținerea, transportul și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5791 secunde