Teroare în cartierul Coiciu. Scandal cu bâte și macete, agresorii - eliberați de judecători!

4509
10
Scene desprinse din războaiele civile au avut loc, în urmă cu trei zile, în cartierul constănțean Coiciu. Aproximativ 30 de indivizi, înarmați cu mai multe bâte, răngi și chiar macete, au încercat să pătrundă într-o locuință de pe strada Biruinței, din municipiul Constanța. Opt persoane au fost reținute pentru încăierare, după ce au băgat un tânăr în spital. După ce au fost reținuți și duși la instanță cu propunerea de arestare preventivă, Judecătoria Constanța a decis că ei nu sunt un pericol și că vor fi cercetați sub control judiciar. 




Totul ar fi pornit de la faptul că niște tineri i-ar fi atras atenția unuia dintre agresori că obișnuiește să circule cu mare viteză pe strada Rândunelelor și riscă să lovească oameni nevinovați, printre care și copii. Șoferul a devenit recalcitrant când a auzit că este luat la rost pentru că pune în pericol viețile oamenilor și a început să înjure și să amenințe. De asemenea, din grupul agresorilor, mai multe persoane făceau adevărate paranghelii pe stradă, manelele răsunând în tot cartierul. Atenția le-a fost atrasă din nou, în legătură cu deranjarea liniștii publice, iar indivizii au răbufnit. 


Atac cu macete, răngi și bâte 


Aproximativ 30 de rromi au încercat, în seara zilei de 9 octombrie, la ora 19.00, să pătrundă într-o locuință aflată pe strada Biruinței, în care locuiesc un cuplu, soț și soție, ambii cu vârsta de aproximativ 80 de ani. În aceeași casă, locuiesc și nepoții, trei băieți, aceștia fiind vizați de grupul de agresori pentru că i-ar fi tras la răspundere. La ora la care indivizii și-au făcut apariția, în casă se aflau proprietarii, nepoții acestora, dar și câțiva prieteni ai tinerilor. Mai multe persoane au tăbărât pe gardul locuinței și au încercat să intre cu forța în casă. Unul dintre tinerii aflați în curtea locuinței a fost lovit cu bâta, în timp ce se lupta să țină poarta închisă. Un alt tânăr, nepotul proprietarilor, a fost tăiat cu maceta la mână și bătut cu bestialitate, cu pumnii și picioarele. 


Cine sunt agresorii 


În urma cercetărilor, polițiștii i-au reținut pe Kenan Iusein, Dali Iumiut, Osman Sali, Osman Erkal, Alim Onasis, Alim Belgin, Daniel Opriș și Sorin Vasile Toma. După reținerea indivizilor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea celor opt pentru următoarele 30 de zile. Totuși, Judecătoria Constanța a luat măsura de a-i lăsa liberi pe aceștia și de a-i cerceta sub control judiciar. 


Peste 20 de persoane din rândul agresorilor ar locui fără forme legale într-un imobil de pe strada Rândunelelor, la distanță foarte mică de casa victimelor. După ce au fost identificați, acolo ar fi fost și găsiți de oamenii legii, care i-au reținut pe opt dintre cei care au făcut scandal. 


"La data de 10.10.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de inculpații O.D, T.S.V, I.K, D.I, O.S, O.E, A.O. și A.B, reținuți, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, faptă prevăzută de art. 198 alin. 2 C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen. Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reținut în sarcina inculpaților faptul că, în seara zilei de 09.10.2016, în jurul orei 19.00, au participat la o încăierare între 15 persoane, încăierare ce s-a produs pe strada Biruinței din mun. Constanța, în fața locuinței persoanei vătămate A.R, încăierare în cursul căreia persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită îngrijiri medicale de 40 - 45 de zile, conform procesului-verbal de concluzii preliminare al Serviciului de Medicină Legală Constanța din 10.10.2016 și nu se cunoaște care dintre participanți a produs urmările privind vătămarea corporală a persoanei vătămate. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpați", se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Comentează știrea

mr. Anaconda
12 octombrie 2016
tiganii

Doar traim in Romania. Ce ne mai mira?

boc
12 octombrie 2016
RROMania patria țiganilor

Constanța a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui

Costel
12 octombrie 2016
sa ii elibereze

Sa dea dumnezeu acum dupa ce i-a eliberat sa le sparga lor si familiei lor capul casa si masina .................ca adunatura asta de asa zisi procurori si judecatori dupa ce ca isi castiga bani de pe urma noastra a oamenilor cinstiti nu de pe urma jegurilor pe care ei ii elibereaza ..........ii lasa in libertate in loc sa bage dracu acolo unde le este locul si sa ii puna la munca .....ei nu fac altceva decat sa ii incurajeze sa atace alti oameni nevinovati....halal justitie

Roman
12 octombrie 2016
Domnului judecator

Daca era familia dumneavoastra implicata le dadeati direct pedeapsa... Dar dumneavoastra nici nu ati vrut sa vizionati inregistrarile... Dati un search pe google scrieti cuvantul tigan.. sa vedeti ce se deschide.. nici o fapta buna.. nimic bun Ne-au facut tara de ras.. iar acum ne omoara in casa..

Dan
12 octombrie 2016
IMPUSCATI CIORILE!

Uite de aceea trebuie reintrodusa cat mai urgent pedeapsa cu moartea! Sau macar castrarea chimica ! Asemenea specimene nu trebuie lasate in viata sau sa prolifereze! ROMANI, TREZITI-VA! Cereti pedeapsa cu moartea, altfel nu veti mai avea voi zile linistite.

Daniel
12 octombrie 2016
articole ziar

in ziar scria de 15 rromi si nu de 30 rromi; peste 2 zile vor scrie de 45 rromi/ magarie prin ziare, un tigaan prin comportament scrie prostii!

Jar
12 octombrie 2016
Urari Judecatorului

Ii urez Judecatorului corupt care a luat masura de eliberare a animalelor fara creier ca acesti indivizi sau altii asemanatori care "Nu constituie pericol public" sa ii atace familia data viitoare.Asa sa ii ajute Dumnezeu!!!!

Vieru
12 octombrie 2016
Bogdan Arhip Alexandru judecatorul corupt

Nu trebuie sa il urati pe judecator, este cunoscut ca are probleme psihice se numeste Bogdan Arhip Alexandru. Pune in libertate infractori pe banda rulanta , este unealta infractorilor, Este cunoscut cazul cu doctorul homeopat Victor Emanuel Bot arestat pentru pedofilie si eliberat de doua ori de Arhip, la fel cazul din 2013 cu cei care au spart o locuinta din Cumpana si aproape l-au omorat in bataie pe proprietar si pe copilul de 2 ani si judecatorului i-a luat 5 ore sa decida daca le prelungeste arestul. Pana sa decida masura a expirat si infractorul a disparut

Stoica
12 octombrie 2016
Arhip e mai ieftin de aia se inghesuie infractorii

atata munca dusa pe apa sambetei, politisti, procurori, ore de audieri, masini, benzina din banii contribuabililor, riscuri la care se supun politistii si procurorii. Si pentru ce, ajung in fata unui catat cu ochi care pentru 800 de euro luati prin intermediar ii pune in libertate. Cloaca de infractori cu robe. judecatoria constanta ati ajuns o cocina ordinara, un weceu in care se pisa orice infractor cu 200 de euro in buzunar

??????
20 octombrie 2016
suntetii rasisti ?

noi nu suntem rasistii sa stiti un lucru voi romanii faceti faceti un copil la varsta de 30 de ani faceti un copil la varsta de 30 de ani si noi turci ne insuram la varsta de 15 ani si la varsta de 20 , 30 avem deja nepotii si la varsta lor mai fac 5, 6 copii si chestia asta romii se procedeaza la fel voi romanii veie frica sa faceti macar un copil , posibil ca noi sa fim mai multi ca voi ca populatia romana si statu roman n-are cum sa n-are cu sa ne omoare pe noi sa stiti un lucru ca suntem mai multi ca voi si sutem mai uniti ca voi daca ar fii un razboi lasi ca voii va ie frica s faceti macar u copil apoi sa mai fie un razboi ce v-ar face pe noi nu ne intereseaza masiniile , si banii pentru noi , averea noasta sunt copii noi la varsta de 20 de ani deja suntm bunicii si voi sunteti numai lasi ce s-ar face tara daca ar face daca faceti un copil si noi romania avem nevoie de populatie nu de lasi sa tineti minte ca dupa 30 ,40 o sa fim mai multi ca voi ca voi nu sunteti in stare sa faceti un copil armata o facem si noi aici si drepturile le avem toti la fel.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5184 secunde