UPDATE - Tentativă de SINUCIDERE la un liceu din CONSTANȚA. Elevă de 15 ani, găsită cu sfoara de gât

573
1
UPDATE - Tentativă de SINUCIDERE la un liceu din CONSTANȚA. Elevă de 15 ani, găsită cu sfoara de gât - dreptateadedupagratiiunviolatorg-1398867112.jpg

Articole de la același autor

UPDATE -  Referitor la tentativa de sinucidere, reprezentanții Poliției Constanța au transmis: "În această după-amiază, polițiștii Secției 5 au fost sesizați prin 112 cu privire la tentativa de suicid a unei tinere, în incinta unei camere dintr-un cămin de nefamiliști. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat și depistat o minoră, în vârstă de 15 ani, necooperantă, cel mai probabil pe fondul unor probleme sentimentale. A fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, totodată fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor procedurii evenimentului, urmând ca în funcție de rezultat să se ia măsurile legale".Referitor la tentativa de sinucidere, reprezentanții Poliției Constanța au transmis: "În această după-amiază, polițiștii Secției 5 au fost sesizați prin 112 cu privire la tentativa de suicid a unei tinere, în incinta unei camere dintr-un cămin de nefamiliști. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat și depistat o minoră, în vârstă de 15 ani, necooperantă, cel mai probabil pe fondul unor probleme sentimentale. A fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, totodată fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor procedurii evenimentului, urmând ca în funcție de rezultat să se ia măsurile legale".


UPDATE -  Adolescenta de 15 ani și-a legat o funie în jurul gâtului, după care a sunat la numărul unic de urgență 112. Ambulanța a ajuns la fața locului. Fata era plânsă și spunea că vrea să își ia viața. Ea este în afara oricărui pericol.


UPDATE -  Din primele informații se pare că adolescenta a recurs la acest gest pentru că era supărată pe părinții prietenului ei. Fata a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.


UPDATE -  Tânăra nu a fost găsită în incinta liceului, ci într-o cameră a unui cămin de nefamiliști unde locuia cu tatăl ei. 


UPDATE -  Fata a fost găsită, în urmă cu puțin timp, întinsă pe un pat din căminul unității de învățământ. La fața locului se află un echipaj medical de la Ambulanță, care-i acordă minorei primul ajutor. 


O elevă de 15 ani a fost găsită cu o sfoară legată de gât, încercând să se sinucidă, în internatul unui liceu din Constanța, în această după-amiază. 


Comentează știrea

liceu
30 aprilie 2014
isj

"UPDATE - Tânăra nu a fost găsită în incinta liceului, ci într-o cameră a unui cămin de nefamiliști unde locuia cu tatăl ei. " Ce treaba are liceul respectiv in toata povestea asta?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3296 secunde