TENTATIVĂ de OMOR în stațiunea MAMAIA / Înjunghiat pe plajă, în apropierea unui club de fițe

1184
1
TENTATIVĂ de OMOR în stațiunea MAMAIA / Înjunghiat pe plajă, în apropierea unui club de fițe - 7fa9c80aaa82d8f42ca37408cdfb984c-1407758958.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care un bărbat de 28 de ani a fost rănit, duminică noaptea, în parcarea unui club de fițe din stațiunea Mamaia. Potrivit unor surse apropiate anchetei, dosarul a fost deschis pentru tentativă de omor.

Anchetatorii spun că scandalul a pornit din club, unde cei doi bărbați implicați în conflict, identificați ca fiind Daniel Gherasim și Daniel Zorică, ambii în vârstă de 28 de ani, petrecuseră toată noaptea, alături de grupurile de prieteni. La un moment dat, cei doi s-au luat la ceartă, iar conflictul s-a mutat pe plajă. Potrivit anchetatorilor, Daniel Gherasim a fost vătămat corporal de adversarul său, Daniel Zorică. Mai precis, acesta a fost înjunghiat în abdomen, fiind necesară transportarea lui de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, care desfășoară cercetări.

Se impune menționat că cei doi protagoniști nu se află pentru prima dată în atenția oamenilor legii, ei fiind implicați, și în trecut, în scandaluri.



Comentează știrea

Martor
11 august 2014
Tentativa de omor

Conflictul a fost in club,iar persoana a fost injunghiata cu cutitul unde erau sute de persoane iar clubul se cheama Le Gaga , cum e posibil ca un nebun sa intre in club cu cutitul in buzunar ???bine ca nu a avut topor de "fite"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4636 secunde