"Te bag într-un sac, te omor și te îngrop în cimitir!" Elevi de clasa a IV-a bătuți de tatăl unui coleg

1103
3
Caz incredibil în județul Constanța. Doi elevi de clasa a IV-a ar fi fost bătuți de tatăl unui coleg de clasă și au fost internați la spital. Unul dintre cei doi copii agresați a trebuit să rămână sub supravegherea medicilor, care sunt de părere că loviturile puternice pe care le-a încasat pot avea urmări serioase. 


Totul ar fi pornit în urmă cu câteva zile, când în clasă ar fi avut loc o altercație între mai mulți copii. Pentru că a râs de un coleg, unul dintre elevi ar fi fost lovit. Joi, tatăl copilului lovit a revenit la școală pentru a-și face dreptate singur. A intrat în clasă și a început să îi lovească, în repetate rânduri pe cei doi copii, unul cu handicap fizic. Părinții elevilor, citați de TVR, au mers să depună plângere și la Poliție, dar un agent de la secție nu a considerat incidentul atât de grav și i-a sfătuit să renunțe. "L-a luat de piept, a început să-i dea pumni în cap, după care i-a spus copilului că «dacă-i spui lui maică-ta că am venit aici, te bag într-un sac, te omor și te îngrop în cimitir». Soția lui închidea ușa ca nu cumva copilul să țipe și cineva de afară să audă", a declarat pentru TVR, una dintre mame. 


"Se va alcătui o comisie"
Arabela Brînză, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 2 Cernavodă, confirmă în parte povestea, dar susține că nu a avut loc niciun fel de violență fizică, ci doar verbală. Tatăl băiatului care ar fi agresat doi elevi a fost amendat de polițiști cu 1.000 de lei. "În dimineața zilei de 17.03.2016, în jurul orelor 7,30- 7,45, părintele unui elev din clasa a IV-a B a intrat în incinta sălii de clasă și a amenințat agresiv verbal doi elevi. Aceștia s-au speriat și au început să plângă. Părinții elevilor au sosit la școală și au discutat cu doamna învăță-toare și cu directorul școlii despre incident. Elevul Dinu susține că a fost agresat de ceilalți doi în zilele anterioare, dar i-a fost frică să îi spună ceva învățătoarei. Părinții s-au deplasat la Poliția orașului, unde tatăl agresiv se pare că a fost amendat cu o mie de lei. La Poliție au plecat atât părinții, cât și elevii agresați. Părintele agresiv a revenit la școală unde a completat o cerere de transfer pentru fiul său în clasa paralelă. Caracterizări ale celor trei elevi au fost solicitate de Poliția orașului Cernavodă către școală. Acestea urmează a fi realizate de doamna învă-țătoare și transmise. Pentru cercetarea cazului, la nivelul școlii se va alcătui o comisie", se arată în comunicatul emis de Arabela Brînză, directorul Școlii Gimnaziale Nr.2 Cernavodă. 


Nu au depus plângere, dar s-au dus la spital
Potrivit oamenilor legii, persoanele implicate au fost invitate la sediul Poliției, dar acestea nu au dorit să depună plângere. Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, părinții celor doi elevi care ar fi fost bătuți s-au prezentat împreună cu copiii lor la spitalul din Cernavodă. Unul dintre elevi a fost externat, iar celălalt a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru că acuza dureri la cap. "Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictul, persoanele implicate fiind invitate la sediul poliției, unde acestea au declarat faptul că nu doresc să depună plângere. În cursul aceleași zile, ora 15.00, dispeceratul Poliției Cernavodă a fost informat de spitalul din localitate despre faptul că la unitatea medicală s-au prezentat cei doi elevi cu părinții. Ca urmare, polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar ce cercetare penală pentru lovire sau alte violențe urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă", au declarat surse din cadrul poliției. Oamenii legii din Cernavodă au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire și alte violențe. 


Comentează știrea

autor
19 martie 2016
La pușcărie cu penalii ăștia

La pușcărie cu animalele astea iar milițienilor muiecucacat pentru incompetență și delăsare !

Eu
5 iunie 2016
Stire falsa

Voi cei de la stiri stiti doar sa umflati lucrurile! Bine ca nu sunteti judecatori ca era toata tara la puscarie. Comentati pe fapte nu pe faptul ca vreti audienta! Proasta lumea care casca gura la voi! Dar ce ma mir : asta i Romania! Analfabeti la stiri si gura casca la analfabeti!

Eu
5 iunie 2016
Stire falsa

Iar lui c.....l care a comentat pe 19 martie va avea grija militia de el! Un gunoi de om care nici macar nu stie ce sa intamplat! De fapt nici nu stie cum se numeste tasu ca masa a umblat mult creanga si de la asta i se trage! A fost mult ciocanit in cap cand era in burta masi!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Locul I pentru Școala nr. 11
Pagina a fost generata in 0.5728 secunde