Taximetriști cu permisul auto suspendat, depistați în Constanța

360
Taximetriști cu permisul auto suspendat, depistați în Constanța - taximetristicupermissuspendat-1407522950.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri și inspectorii Registrului Auto Român au organizat, săptămâna aceasta, la nivelul întregii țări, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele de taximetrie și cele destinate învățării conducerii auto. Acțiunea a vizat sancționarea nerespectării normelor rutiere de către conducătorii auto, cât și constatarea defecțiunilor tehnice ale celor două categorii de autovehicule.


Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, în județul nostru au fost controlate câteva zeci de mașini "școală"; au fost aplicate 12 sancțiuni, pentru defecțiuni tehnice (cinci sancțiuni), pentru faptul că nu este utilizată centura de siguranță (patru sancțiuni), pentru încălcarea marcajului continuu (o sancțiune). 


De asemenea, polițiștii au controlat aproape 200 de ta-xiuri și au aplicat aproximativ 100 de sancțiuni. Printre cei depistați în ilegalitate s-a numărat și Ion D., de 46 de ani, care a fost tras pe dreapta pe strada Dezrobirii, în timp ce conducea un taxi. Spre surprinderea neplăcută a polițiștilor, acesta avea permisul de conducere suspendat. Alți taximetriști au fost sancționați pentru că autoturismele pe care le con-duceau aveau defecțiuni tehnice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Schimbarea permisului auto
Pagina a fost generata in 0.3962 secunde