Taximetrist kamikaze. A făcut praf 7 mașini în dreptul Academiei Navale

743
Ieri dimineață, la ora 08.40, mai multe autoturisme au fost avariate din cauza unui taximetrist care nu a acordat prioritate. Accidentul a avut loc pe strada Dezrobirii, din municipiul Constanța, în dreptul Academiei Navale. Două persoane au rămas încarcerate, având nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoase dintre fiarele încarcerate. 


La fața locului a sosit un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 1 SMURD și un echipaj al SAJ Constanța. Șapte mașini au fost avariate în urma accidentului și un taximetrist s-a răsturnat cu autoturismul. 2 victime, cu traumatisme craniene și la nivelul umărului, au fost transportate la spital. 


Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs după ce taximetristul a ieșit de pe strada Fulgerului, a pătruns pe contrasens și după ce a trecut de axul drumului nu a acordat prioritate unui autoturism care venea dinspre strada Baba Novac și se îndrepta către bulevardul Brătianu. După ce a fost lovit pe partea lateral dreapta de către mașina care circula regulamentar, taxi-ul a ricoșat în alte 5 autoturisme parcate. De asemenea, 3 victime ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7348 secunde