Taximetrist bătut de un client, în cartierul Tomis Nord. Agresorul a înjurat și polițiștii

638
2
Taximetrist bătut de un client, în cartierul Tomis Nord. Agresorul a înjurat și polițiștii - taximetrist1-1479233186.jpg

Articole de la același autor

Scandal pe strada Adamclisi, din municipiul Constanța. Un client a luat la bătaie un taximetrist, în urmă cu două zile, după ce nu s-au înțeles la plata pentru cursă. Agresorul, din Călărași, este cercetat în libertate, după altercația din cartierul Tomis Nord. 


Polițiștii Secției 2 Constanța au intervenit, ieri, la ora 18.30, după ce Aurel Drăgan l-a luat la bătaie pe Marian Popa, fiindcă nu s-au înțeles asupra prețului după cursa făcută. La fața locului au ajuns polițiștii, care au fost înjurați de către agresor. Aurel Drăgan a fost imobilizat și condus la sediul poliției. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, iar agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Procurorii au decis ca el să fie cercetat în libertate.


Comentează știrea

Marian
17 noiembrie 2016
taximeristul

Sunt taximetristul agresat, știrea este eronată la "motivul altercației". Nu sa pus nici un moment problema costului cursei. minciuni. bonul fiscal se afla împreuna cu certificatul de la IML la dosarul penal. ar fi mai bine sa stați cu ochii pe dosar. se încearcă din partea agresorului mușamalizarea plângerii mele dar și al ultrajului. mi-a fost pusă viața în pericol deoarece în timp ce conduceam taximetrul auto cu nr de înmatriculare CT-------- am fost lovit atât de tare de agresor, încât printre altele mi-a fost fracturată piramida nazală, conform cu certificatul medico legal nr -------

Marian
17 noiembrie 2016
Verdict

Dle Hulubei, CNA-ul stie ca dvs face-ti anchete in paralel cu politia si puneti verdicte? Sunte-ti formator de opinie si de dragul stirilor de senzatie duce-ti cititorii in eroare. ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6068 secunde