Tânărul fără permis, care a lovit mașina Poliției, arestat

276
Tânărul  fără permis,  care a lovit mașina Poliției, arestat - tanarulfarapermis-1493313878.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 29 de ani, din Constanța, a fost arestat preventiv, după ce a plecat la plimbare cu mașina, deși nu deținea permis de conducere. Mai mult, acesta a fost implicat și într-un accident rutier, în urma căruia a avariat o autospecială de poliție.

Concret, luni după-amiază, în zona Pieței Tomis lll, un tânăr ce conducea un vehicul Opel Astra Break cu numere de Franța a încercat să se sustragă unui control de rutină al poliției și, în tentativa de a fugi, a dat cu spatele până s-a proptit în mașina de poliție aflată la fața locului. Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor când au observat că suspectul nu deținea permis de conducere.

Din acest motiv, ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive față de inculpatul reținut, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Din probele judecătorilor, reiese că șoferul a condus autoturismul marca Opel Astra pe aleea de acces dinspre Piața Tomis III către bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și ulterior pe Tomis, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pentru a-l prinde, polițiștii au fost nevoiți să-l urmărească în trafic. Din nefericire, urmărirea s-a terminat cam prost, căci autoturismul condus de inculpat și autospeciala de poliție au intrat în coliziune. Dar nici acest lucru nu l-a potolit pe șoferul fugar, care a coborât din mașină și rupt-o la goană pe jos. În cele din urmă, a fost fiind prins și imobilizat la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul unde a abandonat autovehiculul.

În consecință, bărbatul își va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv, urmând să dea explicații prin care să-și motiveze gestul ilegal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6526 secunde