Tânărul care a fugit după ce a accidentat mortal o femeie, arestat preventiv

189
Tânărul care a fugit după ce a accidentat mortal o femeie, arestat preventiv - cameretraficidiotcriminal4046050-1472550894.jpg
Daniel Marius Văitiș, tânărul de 23 de ani care a accidentat mortal o femeie, după care a fugit de la locul faptei, a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia a fost luată marți de Judecătoria Sectorului 3 și nu este definitivă.




Pe 24 august, pe strada Energeticienilor din București, s-a produs un accident rutier în urma căruia o femeie a decedat, ulterior, la spital. Concret, în jurul orei 6,30, în timp ce se deplasa cu un autoturism marca Opel, Daniel Marius Văitiș a lovit o femeie care se angajase în traversarea străzii. În urma accidentului, victima a suferit leziuni care ulterior au provocat decesul acesteia. Șoferul a părăsit locul accidentului, el neavând permis de conducere.


Polițiștii Brigăzii Rutiere au început atunci cercetările în vederea depistării autorului. În urma datelor și informațiilor obținute, la data de 26 august, în jurul orelor 23,00, a fost identificat, în zona Pieței Rahova, autoturismul care ar fi fost implicat în eveniment, precum și un bărbat, de 23 de ani, care s-ar fi aflat la volan și care ar fi produs accidentul, notează agerpres.ro.


Polițiștii au emis, pe 27 august, o ordonanță de reținere și propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă a autorului accidentului, identificat în persoana lui Daniel Marius Văitiș.


Dosarul a fost înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, însă un procuror de la acest parchet nu a fost de acord cu reținerea șoferului și a dispus punerea în libertate a lui Daniel Marius Văitiș, pe motiv că nu sunt probe împotriva acestuia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9912 secunde