Tânăr reținut după un flagrant pus la cale de polițiștii constănțeni

614
Tânăr reținut după un flagrant pus la cale de polițiștii constănțeni - tanar-1487696577.jpg
Florin Cristofor Demir, în vârstă de 20 de ani, a fost prins în flagrant de către polițiștii constănțeni, în timp ce primea bani de la victimele înșelate prin "Metoda Accidentul". În zilele de 15 și 27 ianuarie, bărbatul în cauză ar fi înșelat două femei, cărora le-a luat suma de 10.600 de lei, respectiv 4.400 lei și 600 de euro, recomandându-se delegat al unui avocat care reprezintă interesele unor persoane apropiate implicate în accidente rutiere.


Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


De asemenea, ieri, la ora 17.30, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelat telefonic de către un bărbat care i-a solicitat suma de 18.000 de euro pentru a-i transporta fiul, implicat într-un accident rutier, în Anglia, unde să fie operat. 


Bărbatul și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a încheiat convorbirea. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă în vederea identificării autorului, depistarea acestuia și tragerea lui la răspundere penală. 


Pentru a conștientiza populația, cu precădere persoanele de vârsta a treia, cu privire la riscul la care se expun când au încredere în persoane necunoscute și le oferă sume de bani, în schimbul așa-ziselor "rezolvări de probleme cauzate de accidentele rutiere", polițiștii precizează încă o dată faptul că în cazul unor accidente cu victime NU trebuie să se ofere sub nicio formă sau pretext sume de bani. 


Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru "rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.7094 secunde