Tânăr găsit spânzurat cu cravata. Motivul este șocant!

1209
1
Tânăr găsit spânzurat cu cravata. Motivul este șocant! - fondtanarspanzurat-1413311575.jpg

Articole de la același autor

Tragedie într-o familie din Constanța. Un tânăr de 29 de ani a fost găsit mort în baie. Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio, însă apropiații spun că era extrem de afectat de când părinții săi au divorțat. Acum, familia îndurerată se pregătește de înmormântare. 


Un tânăr cuminte, cu loc de muncă stabil, fără probleme sau patimi - acestea sunt părerile celor care l-au cunos-cut pe Cosmin Ștefan Suciu. Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest șocant din partea lui. Nu a dat niciun semn că ar vrea să-și pună capăt zilelor. Și totuși, a făcut-o, lăsând în urma lui numai durere. 


"Sinucidere prin asfixiere"
Totul s-a petrecut luni seară. Tânărul se afla singur acasă, la o locuință de pe strada Răchitași, din municipiu. S-a refugiat în baie, a luat o cravată, și-a legat-o de gât, iar celălalt capăt l-a prins de clanța ușii. "Sinucidere prin asfixiere" a fost rezultatul medicilor legiști care i-au efectuat necropsia. Cosmin Suciu a fost descoperit de mama sa. Aceasta a venit acasă și a găsit ușa încuiată pe dinăuntru. Pentru că nu a răspuns nimeni, a trebuit să spargă un geam pentru a intra în casă. Când a ajuns în baie, a intrat în stare de șoc: fiul ei se spânzurase cu cravata. A sunat imediat la 112, iar un echipaj al Serviciului Ambulanță a ajuns la fața locului. Din nefericire, însă, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul tânărului. La fața locului au ajuns și criminaliștii, care au deschis o anchetă. Polițiștii spun că nu au suspiciuni în legătură cu ce s-a întâmplat: este vorba clar despre sinucidere. 


"A vrut să-și pedepsească părinții" 
Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio sau vreun alt element care să explice de ce a recurs la un asemenea gest extrem. Totuși, acesta ar fi fost abătut de când părinții au divorțat, iar Cosmin Suciu rămăsese să locuiască doar cu mama sa. Aceasta le-a declarat oamenilor legii că fiul ei nu a dat niciun semn că ar putea să își facă rău, că suferea din cauza despărțiții, însă nu a vorbit vreodată despre sinucidere. În aceste situații, psihologii spun că este vorba despre persoane hipersensibile și că cel mai grav lucru pentru un copil este să vadă că părinții lui se despart. Specialiștii sunt de părere că tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio pentru că a vrut, într-un fel sau altul, să-și pedepsească părinții. "De obicei, sinucigașii dau semne despre ceea ce vor face. Fie arată că nu mai rezistă, fie le mărturisesc apropiaților că vor recurge la un asemenea gest, semne trebuie să fi existat. Un copil, orice vârstă ar avea, va fi mereu afectat de divorțul părinților. Pentru un copil nu există o durere mai mare decât separarea părinților, nici măcar moartea nu provoacă o ase-menea durere ca divorțul. În acest caz, cred că a fost vorba despre un tânăr hipersensibil, care, din nefericire, nu a fost consiliat. Dacă mer-gea la medic și lua o medicamentație, nu se ajungea aici, sau dacă spunea cuiva apropiat prin ce trece. A trecut prin momente grele, uneori este vorba despre o durere care arde mocnit, despre care crezi că a trecut, însă revine puternic. Probabil că și-a adus aminte de ceva, că durerea a fost prea puternică și a clacat. Modul de sinucidere este unul atipic, iar faptul că nu a lăsat niciun bilet de adio semnifică faptul că a vrut să-și pedepsească apropiații", explică Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist. 




Comentează știrea

Apărători înfocați
15 octombrie 2014
ai dreptului acestor animale de a stăpâni

Apărători înfocați ai dreptului acestor animale de a stăpâni orașul, unii din aceștia nu au nicio considerație față de omul aflat în nevoi, în suferință. De ce spun asta? Două exemple sunt, cred, grăitoare. O distinsă doamnă doctor, fostă director a unui spital din sudul Moldovei, considera normal ca o parte din laptele și mâncarea destinată bolnavilor să fie dată câinilor, cărora le oferise adăpost tocmai în curtea instituției medicale, și care își aveau culcușul chiar și sub paturile bolnavilor, unde-și primeau mâncarea de trei ori pe zi! Iar un domn doctor, din urbea noastră, mare iubitor de animale și dumnealui, găsește firesc a da câinilor zilnic hrană, constând în pulpe de pui și bucăți mari de carne, asta în timp ce, la numai zece metri de locul unde-și ține cele două mașini și cei șapte câini, locuiește, într-o baracă, o tânără femeie cu patru copii, fără încălzire și căreia, zilnic, nu carne ci pâine și resturi, îi duc cei doi-trei pensionari – cu suflet – din cartier!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3679 secunde