Tânăr dispărut în apele Mării Negre

415
Tânăr dispărut în apele Mării Negre - untanaradisparut-1397583529.jpg

Articole de la același autor

Un eveniment care trebuia să fie lipsit de griji s-a transformat într-o tragedie pentru un tânăr de 25 de ani, care a plecat să facă o baie în mare și nu s-a mai întors.
 
Andrei Bălan, din Baia Mare, dar stabilit în București, a venit la mare împreună cu alți trei prieteni luni, pentru o scurtă distracție. Seara, acesta le-a mărturisit prietenilor că nu pleacă de la Constanța fără să facă o baie în mare înainte de a pleca spre Capitală, pentru că era pentru prima dată când se afla pe litoral și voia să petreacă la maxim fiecare clipă. Cum au ajuns pe malul mării, în dreptul hotelului Dorna, tânărul a intrat în apă și ar fi înotat aproximativ 200 de metri, după care nu s-a mai văzut. Speriați, prietenii lui Andrei au sunat la 112. 


Pompierii constănțeni de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, dar și scafandrii și polițiștii au împânzit locul imediat, pentru a-l căuta pe tânăr și, de ce nu, pentru  a-l salva. Au acoperit toată zona de la hotelul Dorna până la Victoria, au căutat pe lângă stabilopozi, în zona digurilor, dar și a pasarelei. Fără succes, însă. Căutările au fost sistate, în noaptea de luni spre marți, din cauza întu-nericului și a vremii nefavorabile. Ieri di-mineață, scafandrii au reluat căutările, însă fără speranțe. În jurul orei 13, aceștia s-au retras din cauza condițiilor meteoro-logice, curentul fiind extrem de puternic, iar marea, agitată. 


"S-ar putea să-l ducă curentul mult spre Năvodari. Apa are aproximativ patru grade. La o astfel de temperatură, nu cred că ar fi putut să reziste cineva atâta timp", a declarat locotenentul colonel Adrian Hornea, șeful Centrului de Antrenament Sca-fandri din cadrul ISU Dobrogea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7777 secunde