Tânăr de 19 ani, trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat

3000

Articole de la același autor

Vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Robert - Constantin Vicovianu, de 19 ani, din Năvodari, pentru comiterea infrac-țiunii de tentativă de omor calificat.
Potrivit rechizitoriului, la data de 12 februarie 2009, în jurul orei 18,50, Marian Anghel s-a deplasat la Școala nr. 1, din orașul Năvodari, pentru a-și lua prietena de la cursuri și a o conduce acasă. Pe drumul de întoarcere, Anghel s-a întâlnit cu un grup de amici, cu care s-a salutat, după care, alături de prietena sa,
și-a continuat drumul. După câțiva metri, din spate a venit Robert Constantin Vicovianu, care era însoțit, la rândul lui, de prietena sa.
Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, pe motiv că nu aveau loc să treacă strada.
Cei doi s-au lovit reciproc cu pum-nii peste față, după care Vicovianu a scos un cuțit și l-a lovit pe Anghel în partea stângă a toracelui. Tânărul rănit și prietena lui au plecat după ce alte persoane au sărit să-l despartă pe băiat de atacator. Numai că, în apropierea bisericii "Buna Vestire", din localitate, din cauza leziunilor suferite, băiatul nu s-a mai putut deplasa. Prietena lui l-a lăsat într-o scară de bloc și a fugit să anunțe părinții băiatului. Ulterior, la locul respectiv a sosit o ambulanță, care l-a transportat pe Anghel la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost supus unor intervenții chirurgicale. Partea vătămată a fost internată în spital în perioada 12 - 19 februarie, iar potrivit raportului medico-legal viața băiatului a fost pusă în pericol, din cauza leziunilor suferite.
Inculpatul a fost reținut la data de 16 februarie, dar la data de 20 februarie magistrații au înlocuit măsura arestării preventive cu aceea de a nu părăsi localitatea de domiciliu.
Magistrații de la Tribunalul Constanța urmează să stabilească acum primul termen de judecată în acest dosar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4123 secunde