Tânăr bătut, răpit și violat de trei recidiviști, în județul Constanța

626
2
Tânăr bătut, răpit și violat de trei recidiviști, în județul Constanța - tanar-1463321026.jpg
Week-end de coșmar pentru un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna constănțeană Ciobanu. Acesta s-a trezit la ușă cu trei indivizi care au intrat cu forța peste el în casă, la ora 05:30, și l-au luat la bătaie. După corecția fizică aplicată, tânărul a fost obligat de cei trei să meargă într-o mașină parcată pe strada din fața casei în care locuia. Acolo, unul dintre bărbați l-ar fi supus pe tânăr unor perversiuni sexuale și filmat. A fost amenințat că dacă va depune plângere la Poliție, imaginile vor ajunge pe site-urile de socializare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate, agresiune sexuală, lovire și alte violențe. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Ciobanu, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă. Toți cei trei agresori sunt recidiviști și locuiesc în orașul Hârșova.


Comentează știrea

cioaca
18 mai 2016
iubitori de arti

Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email [email protected]

DAX
10 ianuarie 2018
SA FIE CASTRATI !

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut si le fac oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : derbedei, dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia ( exemplul in cazul de fatza "VIOLATORUL" ) este CASTRAREA !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3091 secunde