Tâlhării comise prin metoda "Deratizarea"

232
O grupare infracțională formată din patru bărbați, care a comis mai multe tâlhării în municipiul Constanța prin metoda "Deratizarea", a fost prinsă de polițiștii Secției 2.

Ieri, cei patru indivizi, cu vârste cuprinse între 25 și 41 de ani, au fost depistați de oamenii legii cu unelte specifice activității de deratizare. Polițiștii au stabilit că cei în cauză ar fi sustras o sumă de bani în luna martie a acestui an, din locuința unei femei, situată pe aleea Heracleea. În momentul în care tâlharii au fost surprinși de femeie, aceștia ar fi tăbărât cu pumnii asupra victimei pentru a-și asigura scăparea.

Cei patru bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanțe, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

v v v

Polițiștii vă recomandă să nu permiteți accesul în locuință persoanelor necunoscute, indiferent de motivul invocat: l Nu furnizați informații despre vecinii dumneavoastră persoanelor necunoscute care pretind că reprezintă diverse instituții sau oferă diverse servicii l Acordați atenție când la ușa dum-neavoastră se prezintă persoane necunoscute care declară că vin din partea unor rude ale dumneavoastră, care sunt plecate în străinătate sau sunt din alte localități l Nu uitați să solicitați legitimația de serviciu și buletinul de identitate atunci când se prezintă persoane necunoscute care susțin că fac parte din diferite instituții sau societăți l Când aveți cel mai mic dubiu, nu ezitați să contactați instituțiile pe care pretind că le reprezintă, pentru a vă convinge de veridicitatea celor spuse l Nu în ultimul rând, dacă sunteți îngrijorat, apelați 112. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5487 secunde