Tâlhărie în Tomis III. Bărbat amenințat cu bătaia și lăsat fără bunuri

389
Tâlhărie în Tomis III. Bărbat amenințat  cu bătaia  și lăsat fără bunuri - talharie-1455816323.jpg

Articole de la același autor

Acum câteva zile, polițiștii constănțeni erau alertați cu privire la faptul că un bărbat a fost tâlhărit în zona Tomis III. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că principalii suspecți sunt trei puști cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 16 spre 17 februarie, când cei trei indivizi ar fi acostat un bărbat în vârstă de 40 de ani, l-ar fi amenințat cu bătaia, după care l-ar fi deposedat de un ceas și o lanternă.

Trei dintre suspecți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii constănțeni vor continua cercetările în acest caz.

"La data de 18.02.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de inculpații minori N.V., G.D. și I.L., reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Din probele administrate până în acest moment, în cauză s-a reținut faptul că, în noaptea de 16/17.02.2016, între orele 01.30-02.00, inculpații, împreună cu un alt minor în vârstă de 13 ani, prin amenințarea cu acte de violență, au deposedat-o pe persoana vătămată D. C. F. de un ceas de mână și o lanternă, în timp ce se afla pe o bancă în autogara Tomis III din mun. Constanța", se arată într-un comunicat de presă dat publicității de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Fura de la butelii până la alimente
Pagina a fost generata in 0.4877 secunde