Tâlhăreau femei din Constanța pe bandă rulantă. Doi copii, reținuți de polițiști

388
Tâlhăreau femei din Constanța pe bandă rulantă. Doi copii, reținuți de polițiști - talhareau-1505484148.jpg
Polițiștii constănțeni au continuat cercetările în cazul mai multor tâlhării comise de două grupuri de tineri, în municipiul Constanța. Astfel, polițiștii l-au depistat pe Alexandru V., un tânăr de 15 ani, care a comis patru tâlhării, în perioada orar 24 - 29 iulie, alături de alți trei tineri, arestați în cauză.

Atunci, aceștia au smuls un lănțișor de aur de la gâtul unei femei de 67 de ani, în timp ce se afla pe strada Eliberării din municipiul Constanța. Ulterior, cei patru au valorificat lănțișorul de aur la o casă de amanet aparținând SC Cochet Bijou SRL din Piața CET, din municipiul Constanța, împărținând banii astfel obținuți, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 822 lei.

De asemenea, în data de 29 iulie, tinerii au furat lănțișorul de aur al unei femei, în vârstă de 60 de ani, în timp ce victima se afla în stația de autobuz 102, aflată la intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu. Prejudiciul total reclamat de persoanele vătămate a fost de aproximativ 4.900 lei, din care s-au recuperat bunuri în valoare de 3.900 lei. Minorul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore. Instanța de judecată a decis ca Alexandru V. să fie arestat pentru 30 de zile.

Totodată, Vasile Nicolae P., în vârstă de 15 ani, a fost identificat de polițiști și reținut. Minorul, alături de alți trei tineri (arestați în cauză), ar fi comis o infracțiune de tâlhărie calificată, la data de 7 septembrie, asupra unui bărbat din Constanța, căruia i-ar fi sustras un telefon mobil, marca Samsung J6. Prejudiciul estimat la aproximativ 2.000 lei a fost recuperat integral și predat persoanei vătămate. Minorul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore. Vasile Nicolae P. va fi cercetat sub control judiciar în următoarele 60 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.124 secunde