Sute de polițiști constănțeni, prezenți în stradă, în acest week-end

276
Sute de polițiști constănțeni, prezenți în stradă, în acest week-end - sute-1491577844.jpg
Aproximativ 300 de polițiști din cadrul IPJ Constanța se vor afla în stradă, de Sărbă-toarea Floriilor, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.


Polițiștii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare și mărfuri contrafăcute sau falsificate, împreună cu reprezentați ai instituțiilor statului cu atribuții în domeniu.


Polițiștii constănțeni vor acționa în proximitatea bisericilor, activitățile urmând a fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu toate instituțiile MAI cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.


Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum și în zona lăcașelor de cult, polițiștii de la rutieră vor acționa pentru menținerea fluenței și prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză și conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.


"Asigurăm cetățenii județului Constanța de prezența permanentă și disponibilitatea profesională a polițiștilor pentru asigurarea unor sărbători într-un climat de siguranță cât mai ridicat. Acțiunile polițiștilor constănțeni vor continua pe întreaga perioadă a Sărbătorilor de Florii și de Paște", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.254 secunde