Sute de parfumuri contrafăcute, aduse din Turcia, găsite la Constanța

336

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat un cetățean român care a încercat să introducă ilegal în țară peste 300 de sticluțe de parfum, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute. Oamenii legii au observat că flacoanele sunt contrafăcute, au început cercetările, iar bănuielile lor s-au adeverit.

Totul s-a petrecut dis de dimineață, în baza unei informații primite. Astfel, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia - România. Astfel, lucrătorii noștri au descoperit ascunse în bagajul personal al unui constănțean de 55 de ani, 315 flacoane de parfum, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, dar care erau doar o copie a originalului.

Luat la întrebări de polițiști, "afaceristul" a povestit că a achiziționat parfumurile din Turcia contra sumei de 450 de dolari, cu scopul de a le comercializa în România. De parcă nu era de ajuns faptul că parfumurile erau contrafăcte, dar bărbatul nici nu deținea documente de proveniență pentru bunurile transportate.

Așadar, produsele, în valoare de aproximativ 4.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9416 secunde