Sute de nereguli descoperite de ISU pe litoral

144
1
Sute de nereguli descoperite de ISU pe litoral - sutededeficientedescoperite-1438796444.jpg
Reprezentanții Inspecției de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au organizat în luna iulie zeci de controale pe întreg litoralul Mării Negre. Militarii au acționat pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru prevenirea acestora. Pompierii au făcut 126 de controale, respectiv au verificat 44 de hoteluri, două hosteluri, 32 vile, 25 restaurante, cinci pensiuni, o amenajare temporară, un beach bar, două terase, două bungalouri, o scenă amenajată, două cluburi, un parc de distracții, patru campinguri și patru construcții cu camere de închiriat. "Au fost depistate 565 deficiențe, 93 fiind remediate pe timpul controalelor. De asemenea, au fost aplicate 392 sancțiuni, respectiv 279 avertismente și 113 amenzi contravenționale în valoare totală de 59.600 lei. În vederea prevenirii riscurilor de incendiu existente, au fost verificate opt tabere școlare și au fost aplicate 73 sancțiuni, respectiv 65 avertismente și 8 amenzi contravenționale în valoare totală de 5.000 lei", a declarat plt. maj. Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Totodată, militarii au făcut 80 de exerciții de evacuare.

Printre cele mai frecvente probleme depistate de anchetatori se numără faptul că unitățile nu aveau angajate persoane de specialitate cu atribuții în domeniul apărării împotriva incendiilor, faptul că stingătoarele aflate în dotare nu erau verificate, instalațiile electrice pentru iluminatul de siguranță pentru evacuarea persoanelor în caz de incendiu nu funcționa, dar și pentru improvizații făcute la instalația electrică. 

Comentează știrea

viorel
11 august 2015
Nou

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1655 secunde