Sute de kilograme de carne de miel, confiscate din piețele din Constanța

269
Sute de kilograme de carne de miel, confiscate din piețele din Constanța - sutekilogramecarnemiel-1397755129.jpg

Articole de la același autor

Sute de kilograme de carne de miel și de produse din carne, ce nu erau transportate sau comercializate în condițiile impuse de lege, au fost confiscate, joi dimineață, de polițiștii constănțeni din piețele din județul nostru. Acțiunea a fost desfășurată pentru prevenirea neregulilor în comerțul cu produse specifice sărbătorilor pascale. Peste 250 de polițiști au participat la filtre organizate pe toate drumurile naționale și județene, pentru verificare transportului de mărfuri, dar și la controale în piețele agro-alimentare din județ, cu privire la modul de comercializare a produselor de Paște. 


În urma verificărilor, au fost aplicate 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 130.000 de lei și au fost confiscate sute de kilograme de carne de miel și de produse din carne, în valoare de 11.700 de lei. Potrivit oamenilor legii, carnea a fost confiscată întrucât nu era însoțită de aviz de transport și de documentele necesare de la autoritățile sanitare. De asemenea, polițiștii au întocmit dosare penale pentru 12 persoane. 


Oamenii legii atrag atenția constănțenilor de unde cumpără mieii: trebuie să fie atenți să existe ștampila de la abator, care garantează că animalele și produsele au fost verificate de medicii veterinari. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins cu mielul-n sac
Pagina a fost generata in 0.3866 secunde