Sute de apeluri la 112, după prima ninsoare

401

Articole de la același autor

În perioada în care județul Constanța a fost sub avertizare de cod galben, respectiv 21 ianuarie, ora 17,00 - 23 ianuarie, ora 8,00, constănțenii au înroșit telefonul, apelând numărul unic de urgență 112, pentru a cere ajutorul. Dispe-ceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" a preluat peste 410 de apeluri de la populație, primite prin 112.

Apelurile semnalau persoane înzăpezite pe diverse drumuri din județ (209 apeluri), cabluri electrice rupte și căzute (77 apeluri), stâlpi electrici căzuți (25 apeluri), copaci căzuți (44 apeluri), blocaje în trafic (18 apeluri), autoturisme derapate (8 apeluri).

"Solicitările preluate de la cetățeni au fost direcționate către instituțiile abilitate să intervină pentru remedierea problemelor semnalate.

În ceea ce privește misiunile echipajelor de pompieri, pe lângă intervențiile la incendii, acordări de prim ajutor medical, acestea au răspuns și la 14 solicitări pentru îndepărtarea unor copaci rupți de vânt și căzuți peste autoturisme sau direct pe pământ", a afirmat Paula Anghel, purtător de cuvânt al inspectoratului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5912 secunde