Supermarket-urile din Constanța, în vizorul hoților de orice vârstă

452
1
Supermarket-urile din Constanța, în vizorul hoților de orice vârstă - supermarketurile-1496247298.jpg
Aproape că nu există zi în care supermarket-urile și marile magazine să nu cadă pradă hoților, indiferent că vorbim despre tineri sau persoane în vârste. În urmă cu două zile, polițiștii constănțeni l-au identificat pe Cristinel M., de 33 de ani, din Gârliciu, acuzat că a furat mai multe produse alimentare din supermarket-ul Kaufland. Prejudiciul în valoare de 65,62 lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. 


Un alt caz a avut loc tot la Constanța, de această dată în Decathlon. Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, Florin I., este cercetat de oamenii legii după ce a sustras o giacă în valoare de 80 de lei. Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Polițiștii constănțeni continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

STOIAN STANCIU
1 iunie 2017
OFERTA

PUTETI CASTIGA BANI DACA LUATI IN CONSIDERARE URMATOAREA OFERTA:Lucrati acasa pe calculator in limita timpului disponibil beneficiind de instruire pas cu pas.Daca va hotarati trimiteti ''mesaj'' la email [email protected] si va trimit detalii cat pot de repede

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0102 secunde