Sub asediul flăcărilor. Incendii pe bandă rulantă, la Constanța

837
Sub asediul flăcărilor. Incendii pe bandă rulantă, la Constanța - subasediulflacarilor-1467995254.jpg

Articole de la același autor

Vineri, a fost ziua incendiilor la Constanța. Încă de la primele ore ale zilei, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost alertați, prin numărul unic de urgență 112, cu privire la un fum gros care se vedea în localitatea Vadu. 


Ajunși la fața locului, aceștia și-au dat seama că au de-a face cu un foc puternic care a mistuit o fostă cherhana, amplasată la doar 100 de metri de "Vadu pescarilor", afectată și ea de incendiu anul trecut. Peste 50 de pompieri se luptau atunci cu flăcările extinse pe zeci de metri. 


De data aceasta, misiunea salvatorilor nu a fost deloc ușoară, mai ales că în incinta locației cuprinse de flăcări se aflau și câteva butelii. Incendiul a distrus acoperișul din stuf, dar și structura din lemn a cher-hanalei. Din fericire, nu au existat victime, ci doar pa-gube materiale.


Nu a trecut mult timp și pompierii au fost din nou anunțați că mai multe terenuri agricole uscate, din apropierea localității Cuza Vodă, au fost cuprinse de foc. Aceștia s-au deplasat de urgență la locul faptei și au lichidat flăcările. 


Seria kilometrilor de vegetație pârjolită a fost completată de alt incendiu, izbucnit într-o pădure de salcâmi din apropierea localității Seimenii Mari.


Și munca pompierilor nu s-a oprit aici. Tot ieri, puțin după orele prânzului, aceștia au acționat cu auto-speciale din dotare, pentru a veni de hac focului care a cuprins o casă din Năvodari, din satul Midia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5363 secunde