Studenți ai Academiei de Poliție, în stagiul de practică la Garda de Coastă

314
Studenți ai Academiei de Poliție, în stagiul de practică la Garda de Coastă - studenti1-1487511263.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, timp de patru săptămâni, opt studenți din cadrul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București, arma poliția de frontieră, își desfășoara stagiul de practică în cadrul structurilor operative aparținând Gărzii de Coastă.


Pe perioada stagiului de practică, cei opt viitori ofițeri vor desfășura activități specifice fiecărei structuri, astfel: trei studenți în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, doi studenți la Grupul de Nave Mangalia și trei studenți la Grupul de Nave Constanța. Aceștia sunt repartizați în cadrul unor compartimente distincte, în funcție de anul de învățământ din care fac parte, trei studenți din anul I la compartimentul ture serviciu, trei studenți din anul II în Punctele de Trecere a Frontierei și cei din anul III la compartimentul Combaterea Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere. 


Studenții vor participa atât la activități de pregătire, cât și la activități de punere în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cadrul cursurilor desfășurate la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza". Aceste activități vor fi coordonate de ofițeri specialiști din cadrul structurilor operative aparținând Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, Grupului de Nave Constanța și Mangalia.


Datorită varietății zonei de competență, studenții au posibilitatea ca pe timpul misiunilor de supraveghere și control a frontierei de stat, să își formeze și să își perfecționeze deprinderile practice specifice punctelor de trecere a frontierei de stat, respectiv "rutier", "fluvial", "portuar", cât și frontierei verzi, deprinderi ce îi vor ajuta în viitoarea carieră de polițist de frontieră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5306 secunde