Străzile din Constanța, pline de radare și polițiști

167
Străzile din Constanța, pline de radare și polițiști - radar-1461828938.jpg
Peste 300 de polițiști se vor afla în stradă, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative, premergător și în perioada Sărbătorilor Pascale.

Peste 300 de polițiști constănțeni vor acționa suplimentar față de cei care se vor afla în dispozitivul curent de ordine și siguranță publică și vor avea ca priorități prevenirea și descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și vor intervini rapid la orice sesizări cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Oamenii legii se vor afla în stradă în dispozitive mixte de ordine și siguranță publică, în proximitatea lăcașurilor de cult sau în zonele de desfășurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice se vor organiza zilnic patrule de siguranță publică pedestre și auto.

De asemenea, polițiștii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare specifice perioadei, împreună și cu specialiștii A.S.V.S.A. și cu cei ai A.N.P.C.

Pe toate drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către litoralul Mării Negre, precum și în zona bisericilor, polițiștii rutieri vor acționa pentru menținerea fluenței traficului și prevenirea producerii unor evenimente negative, în general a celor generate de excesul de viteză și a conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice, fiind amplasate în trafic peste 10 aparate radar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2036 secunde