Stomatologul care a spart barajul polițiștilor, în arest preventiv

465
Stomatologul  care a spart  barajul polițiștilor,  în arest preventiv - stomatologul-1493737555.jpg
Ciprian Untaru, medicul stomatolog care a fost urmărit cu focuri de armă și a spart un baraj al polițiștilor, a fost arestat pentru 20 de zile. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Vă reamintim că Ciprian Untaru, medic stomatolog din București, a fost urmărit cu focuri de armă, după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor din Mangalia. Oamenii legii au format un baraj în localitatea Eforie, însă șoferul nu a vrut să oprească sub nicio formă și a trecut de obstacolul format din două auto-speciale și o motocicletă, una dintre mașini fiind zgâriată ușor. Bărbatul a fost oprit abia în zona podului de la Agigea, de către un alt baraj al polițiștilor.

Ciprian Untaru, în vârstă de 40 de ani, a fost prins de polițiști după ce aceștia au tras un foc de avertisment în plan vertical. Bărbatul a fost transportat la sediul poliției din Mangalia și ulterior la spital, acesta refuzând să se supună recoltării de probe biologice. În aceste condiții, există suspiciunea că bărbatul s-ar fi aflat sub influența drogurilor, mai ales că nu mirosea a alcool. Pentru că a refuzat să dea probe de sânge, Ciprian Untaru riscă până la 7 ani de închisoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4679 secunde