Spulberate de o motocicletă

255
1
Spulberate  de o motocicletă - bebe-1448210010.jpg

Articole de la același autor

Două femei au ajuns, sâmbătă dimineață, pe patul de spital, după ce au fost lovite de o motocicletă. Accidentul a avut loc în localitatea Ciobanu, din județul Constanța.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 35 de ani a condus o motocicletă marca Aprilia pe strada Eroilor. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Ghioceilor, motociclistul a pierdut controlul și a căzut pe șosea. În urma impactului cu solul, motocicleta a fost proiectată pe marginea drumului și a accidentat două femei care treceau pe acolo.

La fața locului au ajuns polițiștii și cadrele medicale. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că motocicleta nu era înmatriculată. Motociclistul s-a ales cu un dosar penal. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A plonjat cu mașina în piscină
Pagina a fost generata in 0.5621 secunde