Spargeri cu cagule în Constanța. Mascații au descins la locuințele suspecților

757
Mai mulți indivizi au furat și tâlhărit în diferite zone ale Constanței. Aceștia purtau cagule pe față și acționau în cartierele Palazu Mare, Tomis Plus, Abator și Boreal. Oamenii legii au efectuat șase percheziții domiciliare, în urma cărora au găsit jumătate din bunurile sustrase de bărbați.

Andrei Vasile, Ionuț Munte, Paris Simion, Claudiu Bănică și Ionel Laur Țucureanu, cu vârste cuprinse între 19 și 34 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanțe. Potrivit anchetatorilor, în perioada ianuarie-februarie, cei cinci ar fi comis mai multe furturi și tâlhării, furând mai multe bunuri, cu un prejudiciu total de 50.000 de lei.

În noaptea de 21 spre 22 ianuarie, în jurul orei 03.00, au furat dintr-o locuință din Palazu Mare mai multe scule elec-trice și mecanice. Două zile mai târziu, aceștia au atacat un paznic din cartierul Boreal, sustrăgându-i telefonul mobil. Tot din cartierul Boreal, indivizii au furat mai multe scule electrice. De asemenea, în noaptea de 10 spre 11 februarie, grupul de bărbați a intrat într-o locuință din Palazu Mare, de unde au furat scule electrice și echipamente folosite la montajul instalațiilor eoliene.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanelor vătămate. În cauză, indivizii au fost reținuți pe bază de ordonanțe și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. Aceștia vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.911 secunde